onsdag 13. april 2016

Diare i 5 dager

Diaré er hyppig, tynn avføring som ofte er ledsaget av oppkast og feber. Har det vart i flere dager, så du eventuelt har væskemangel? Har andre i din omgangskrets noe lignende?

Diaré går som oftest over av seg selv etter noen dager. Håndvask og god hygiene er viktig ved diaré. Diaré i dager - Helse - VG Nett Debattvgd.


Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignende1.

Selv hadde jeg diaré i 2-måneder og endte opp med at infeksjonen jeg. Det er ikke behagelig å ha diarè og ikke over flere dager. Du skal ikke ha diarè over flere dager og hvis det ikke gir seg ganske raskt bør du nok bestille en . Diaré er løs og hyppig avføring, og skyldes svært ofte virus eller bakterieinfeksjon.


Diaré som ikke går over eller bedres innen noen dager til uke; Kraftig diaré . Akutt diaré er nesten alltid forårsaket av mikroorganismer som bakterier og virus. I utviklingsland forårsaker diaré flere dødsfall blant barn under år enn noen . Virusinfeksjon i tarmen, omgangssyke, er en vanlig årsak til kortvarig diarè og oppkast. Sykdommen varer normalt fra noen få dager til en ukes ti og den smitter lett.

Diaré går som regel over av seg selv i løpet av noen dager til en uke, uten. Har barnet har mer enn 3°C i feber, eller blod i avføringen kan dette være tegn . Et vanlig forløp er 4—dager til en ukes sykdom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg