fredag 15. april 2016

Seboreisk eksem krem

Seboreisk eksem (dermatitt) er et skjellende kronisk eksem som oftest rammer. Seboreisk eksem er ikke farlig, men kan oppleves som skjemmende. De to vanligste behandlingene er soppdrepende krem og kortisonkrem.


Seboreisk eksem andre steder enn i hodebunnen skal behandles i samråd med lege. Den mest effektive behandlingen er soppdrepende krem i kombinasjon . Seborreisk eksem i ansiktet behandles ofte litt annerledes. Produkter med svovel er også til nytte mot Seborreisk eksem. Jeg bruker Fungoral krem mot seboreisk eksem.


Det står på apotek-etiketten og i pakningsvedelegget at denne skal smøres på i et 'tynt' lag, . For hvis jeg har seborreisk eksem er jo det en kronisk sykdom som ikke kan kureres, men vedlikeholdes. Er en mann på år som fikk påvist seboreisk eksem av hudlege for år siden. Daktacort: Dette er en krem som virker mot seboroisk eksem . Langeflyreiser med flymat, dårlig søvn og stress, før denne kremen ble med på . Seboréisk eksem er en tilstand som gir et skjellende kronisk eksem og rammer hudområder der det er mye talgkjertler.

Slike områder er typisk hodebunn, ører, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg