tirsdag 19. april 2016

Myggnett dør

Insektgardin Magneto En genial og patentert løsning som kan brukes på de fleste dører; kjøkkeninngang, terrassedør, utgangsdør, campingvogn osv Solid nett . Myggnett med smart design; Magneten lukker nettet automatisk, mens det åpnes ved et lett trykk; Passer perfekt for ytterdøren, balkongdøren og . Magnetisk insektnett som lar deg nyte frisk luft i fred og ro.

De varme månedene er fantastiske, og å kunne la dører og vinduer stå åpne sent på kvelden. Flotte sommervarer til stranda, båten, hagen, terrassen og huset - prinessbutikken. Enkelt myggnett som kan tas med på reisen.


Nettingen tilpasser seg ulike høyder og bredder og passer derfor alle dører.

Perfekt for alle typer dører, inkludert skyvedører som åpner seg innover eller utover, . Slipp inn frisk luft uten at mygg, veps og fluer følger med. Dette produktet hjelper deg til å holde soverommet fri for insekter, og tilpasses de fleste typer vinduer og dører. Myggnetting egner seg også for bedrifter. Myggnettsdør med plissert myggnett der myggnettgardinen er montert i en kraftig aluminiumskarm som enkelt kan justeres fra 6mm til 3mm bredde.


Myggnett er en funksjonell og estetisk tildekning av vinduer og dører laget av et tykt nett som beskytter bygningen mot insekter. Forheng dør myggnett 185xcm heng ZANZIBAR. Du har valgt: Chassis Dør og vindu Takluke Myggnett . Hvordan kan jeg lage myggnett til vinduer og dører?


Myggeksperter råder folk i svært myggbelastede områder til å ha myggardiner i vinduer, ventiler og dører i huset - for å eliminere plagene. Med Luxaflex insektnett kan du la dører og vindu stå åpne til sent på kvelden. Velg mellom rullegardin, fast ramme, sving- eller . NORSOL myggnetting gir deg mulighet til å være i fred.


Med NORSOL myggnetting montert på soverommet, kan du trygt . Forhenget består av overlappende paneler; Hvert panel er 2cm høyt og cm bredt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg