onsdag 13. april 2016

Baby syk

Heldigvis er det sjelden små barn får alvorlige sykdommer, men alle barn blir syke iblant. Dette gjelder særlig i perioden frem til barnet er fire år og har utviklet et . Side av - Jeg er så babysyk at jeg tror jeg sprekker!

Bli gravid: Vet ikke hvor det er fornuftig å legge inn dette, for finner ikke snart . Jeg er babysyk - Gynekologi og graviditet - Doktoronline - Forumforum. Men allikevel er jeg veldig babysyk, og leser alt jeg kommer over om graviditet, barnestell osv. Noen tips til hvordan jeg kan holde ut og vente .

Hvor fint hadde det ikke vært hvis vi kunne forebygge all sykdom. Små barn sier ikke direkte fra om sine plager, dessuten reagerer de annerledes på sykdom enn store barn og voksne. De fleste foreldre vet godt når barnet er . Sånn, da har jeg ingen kunstige vipper igjen. Går det an å være babysyk selv om du har en baby fra før av? Feeden min på facebook er full av gravide, . Feber er ikke et godt mål for hvor sykt et barn er.


C ved mild sykdom, og det kan ha bare lett feber ved alvorlig sykdom. Jeg synes ikke at det er rart at du har blitt litt baby syk.

Små babyer er jo utrolig deilige, og alle og enhver kan få lyst på en baby - særlig når gode venner har en . Små barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet. En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk . Tenker på de under ett år som ikke går i bhg eller har søsken i bhg. Hver gang jeg ser den millom reklamen med de to tvillingene så får jeg så lyst på baby igjen, glemt er all nattevåk, gulp og skriking, og travle . Spedbarn blir svært sjeldent alvorlig syke. Så lenge barnet er under et halvt år gammelt, er det fremdeles beskyttet av antistoffer overført fra moren.


Han sier vi kan vente ett år, men et år til eller fra spiller ingen rolle. Lillebror er syk på andre dagen med høy feber (mellom 3 og 39), tetthet. Det jeg lurer på er: er det farlig for en mnd gammel baby å ha . Hun er stort sett blid og grei, og sutrer lite. Hun står selv, og tar også noen skritt alene. Seks uker gammel baby hadde blodforgiftning, men foreldrene ble avvist på legevakta.


På denne Coop-butikken i Oslo selger de baby-smoothie som gikk ut på dato i august i fjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg