tirsdag 12. april 2016

A vitamin hud

Vitamin A syre øker produksjonen av nye celler og avstøtning av gamle. Medisinsk forskning viser at det kun er vitamin-A syre som kan reparere solskadet hud . Aldersforandringer i huden er ikke til å unngå.

Retinol og Tretinoin, kan bedre solskadet hud . Flere kliniske studier har vist at langtidsbruk av A-vitamin, som for eksempel Retinol og Tretinoin, kan bedre solskadet hud og rynker. Retinol er en form av A-vitamin, men det skilles mellom.

Retinol er velegnet dersom man har en solskadet eller grov hu men fungerer like . Vitamin A er en gruppe fettløselige retinoider som er viktig for synet, huden, slimhinner, fosterutvikling, vekst og immunsystemet. Oslo Hudlegesenter har tilgjengelig kremer med A-vitaminsyre (tretinoin). En studie publisert i oktober 20viste også hudforbedring av solpåvirket hud. A-vitamin (såkalte retinoider) har vært brukt I mer enn år mot solskadet hu kviser og rynker. A-vitamin, ofte kalt retinylpalmitat og retinol, som øker hudens produksjon av bindevev og fuktighetsstoffer og dermed forynger huden, er også . Hvis du ønsker en virkelig fin hud bør du begynne innenfra.


Sørg for å få rikelig med vitaminer og mineraler i kostholdet ditt, for å forebygge problemhud og . Ikke slurv med dette, hvis du vil ha en hud som stråler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg