tirsdag 5. april 2016

Høygravid blod i urin

Var hos jordmor i går, ble da påvist blod i urinen. UVI når man er gravid er veldig vanlig, også uten symptomer - jeg merker svært lite til mine, . Jeg er en års gammel kvinne som er gravid i uke 17. Jeg var til min første kontroll i uke hvor de fant blod i urinen. Siden man har mer lettblødende slimhinner når man er gravid er det ikke umulig at blod i urinen skyldes nettopp det, hvilket er helt ufarlig. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor.


Jeg har vært hos legen nå og det var litt blod i urinen, men hva vil det si? Blod på toalettpapiret etter vannlating kan også være fra urinen, og er altså ikke nødvendigvis fra skjeden. I så tilfelle er årsaken ofte urinveisinfeksjon.


Det kalles hematuri, blod i urinen til en gravid kvinne, i stand til å aktivere panikk-knappen. Den tilbakevendende blod i urinen kan indikere alvorlige problemer. Her er et svar en gravid fikk: Dette ville jeg ta med ro!


Det er ganske vanlig at gravide anledningsvis får påvist blod i urinen uten at det betyr . Det var blod i urinen, det var det også på første kontroll for uker siden. Blod i urinen (hematuri) kan komme fra blødningskilder hvor som helst i urinveiene. Urinveiene består av to nyrer, nyrebekken og urinledere , samt en urinblære .

Noen kan merke grumsete eller blodig urin, og at urinen lukter vondt. Svie ved vannlatning, hyppig vannlatning, evt. Som gravid vil du mest sannsynlig bli innlagt på sykehus om du har denne . Proteiner i urinen er ganske vanlig når man er gravi og det kommer ofte av økt utflod.


Jeg er lykkelig gravid i uge 18+og skriver, fordi jeg siden jeg fandt ud af, jeg var gravi har haft blod i min urin. Alle urinstix hos lægen har vist max for blo når . Med ulidelige ryggsmerter, blodfarget urin og store mengder bakterier i blodet ble gravide Renate Vargas Pedersen (27) i Hammerfest nektet . Har selv haft blod i urinen, men det var pga. Jordemoder Kære CamillaMig og min mand prøver at blive gravid og vi . Det kaldes hæmaturi, blod i urinen af ​​en gravid kvinde, i stand til at aktivere panik-knappen. Den tilbagevendende blod i urinen kan indikere alvorlige . Hvis kvinnen derimot er gravi og man finner bakterier i urinen, skal man alltid behandle.


På denne måten får du en jevn og effektiv konsentrasjon i blodet. Jeg er gravid for tredje gang og hatt blod i urinen hver gangg. NÅR MAN ER GRAVID , MEN HVIS DET ER BLOD I URINEN HVER .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg