onsdag 6. april 2016

Hånd fot og munnsykdom barn

Hånd-,fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon med utslett i munn, hender og fotsåler. Den forekommer først og fremst hos barn under år, er svært smittsom . Hånd-, fot- og munnsykdom er en smittsom virusinfeksjon som er hyppig forekommende spesielt hos små barn.

Hån fot og munnsykdom er en ikke sjelden sykdom som forårsakes av et virus. Barna kan gå i barnehagen selv om de har utslettet, og hvis . Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som gir blemmer i håndflatene, på føttene og i munnen. Sykdommen rammer oftest barn, men også voksne kan . Hånd-, fot- og munnsykdom rammer vanligvis barn under ti år.


Hånd-, fot- og munnsykdom skyldes vanligvis et såkalt coxsackie-virus. Sykdommen forekommer som oftest hos barn i barnehagealder og . Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som rammer barn. Den har ingenting med munn- og klovsyke å gjøre.


Men hånd-, fot- og munnsyke er ikke så farlig som det ser ut. Det rammer i hovedsak barn opp til ti år, men også voksne kan bli syke. Hånd-fot-og-munnsyke er ikke det samme som munn- og klovsyke.


Hånd-, fot- og munnsyke rammer vanligvis barn under ti år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg