mandag 16. juli 2018

Apotek bodø sykehus

Les våre gode råd og spør oss om veiledning når du er i våre sykehusapotek! Norge › Nordland › SentralsykehusetBufretLignendeGenerell beskrivelse. Vi har et bredt utvalg av legemidler og apotekvarer tilpasset sykehuset og brukerne.


Hvordan komme seg til Nordlandssykehuset Bodø sentrum. Du finner Sykehusapoteket i fløy G, med inngang fra glassgata. Informasjon om helseforetaket som består av Bodø-sykehusene Nordland psykiatriske sykehus og Nordland sentralsykehus og Lofoten sykehus.


Sykehusapoteket i Bodø utvider åpningstiden på morgenen med en.

Bodø Telefon: 6 Telefaks: E-post:. Vitusapotek Hunstadsenteret M - F (L) 10. Sykehusapotek Nord HF driver sykehusapotek og farmasøytiske avdelinger i Bodø, Harsta Lofoten, Narvik, Stokmarknes og Tromsø.

Fortsatt er offentlige apotek (sykehusapotek) eid av staten. Foretaket eier og driver sykehusapotek i Bodø, Harstad og. Nå kan du bestille apotekvarer over internett, og få varene sendt hjem i posten. Nettbutikken kan tilby et bredt sortiment av apotekprodukter til gode priser.


Et slags sykehus var opprettet i 181 men det fantes ingen utdannet. Bodø, der han også markerte seg politisk og var . Embetsmenn i Nordland og Schytte så klart at det var behov for et sykehus i. Men apotekeren forlot Bodø etter kort tid og Schytte overtok driften av apoteket (8). APOTEKSJEF: Espen Mælen Hauge er direktør ved Sykehusapoteket Nord. Foretaket driver apotek ved sykehusene i Tromsø, Bodø og . Overføring av helseforetaksfinansierte legemidler brukt utenfor sykehus.


En apotek-kontroll gjennomført av Helfo i 201 viste at av kontrollerte hadde . Krykker og stokker er til god hjelp for å gi deg en ekstra støtte ved ubalanse eller når foten av ulike grunner ikke skal belastes. Reseptpliktige legemidler på resept i sykehusapotek og primærapotek. Farmasøyt i publikumsavdelingen - Sykehusapoteket i Bodø.


Sykehusapoteket i Bodø har ansatte, hvorav farmasøyter, og er et apotek i kontinuerlig . Slik ser arkitektene for seg at sykehuset i Bodø vil se ut når det er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg