fredag 27. juli 2018

Intim hårfjerning

Bredt utvalg innen hårfjerning og intimbarbering - hårfjerningskrem og andre produkter fra. For noen handler intim hårfjerning om velvære, for andre mer om utseendet. Noen fjerner litt i kantene, andre tar alt.

Intim hårfjerning kan enten udføres i hjemmet eller hos en professionel kosmetolog. Intim hårfjerning - se hele listen over metoderne med instruktion. Voksing, barbering, epilering, hårfjerningskrem eller IPL?


Synlig redusert hårvekst etter fire til seks uker (kr 499 Philips).

Valget falt på hårfjerningskrem fra Veet siden tidligere forsøk på skum og høvel hadde bare vært sånn halvveis vellykket. Vi gir deg rådene for et optimalt resultat og avliver noen myter om hårfjerning i samme slengen. Læs om fordele og ulemper ved forskellige former for intim hårfjerning - find den metode, som passer dig bedst. Nå finnes det nye, innovative løsninger som gjør intimbarbering eller intim hårfjerning betydelig mindre smertefullt, og i tillegg mer skånsomt for huden! Det var snakk om tips til hårfjerning hos jenter her.


Du kan ikke anbefale det når du ikke vet virkningen hårfjerningskrem har på dåser. Kondomeriet selger en hårfjerningskrem for underlivet som heter. Jeg brukte Veet hårfjerningskrem flere ganger til intim hårfjerning og det . Laserbehandling er noe av det nyeste innen hårfjerning.

Etter seks år med hårfjerning som arbeidsoppgave, har hudpleier Silje-Adelen . Permanent hårfjerning med laser blir mer og mer vanlig, men dessverre har ikke. Brasiliansk voks eller brasiliansk hårfjerning er det samme som intim . Som regel vil det ta opptil seks uker før hårene er helt borte, dette etter. Denne formen for hårfjerning fungerer best for de som har mørke hår på relativt lys hud.


Find alt i hårfjerning til kvinder i Matas Webshop. Bestil fra alle de kendte mærker få leveret hurtigt hjem. Ingen kompliserte instruksjoner – stripsene er . Hårfjerning nedentil kan nemlig føre til både irritasjon og infeksjoner hvis du ikke sørger for god renslighet og benytter sikre metoder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg