torsdag 5. juli 2018

Jod sårrens

Det er fort gjort for både voksne og barn å skade seg. Så gjekk tida, eg utdanna meg til veterinær og har lært at sårrens med jod ikkje var det beste rådet eg kunne ha fått. Alkoholene kan også brukes i blanding med andre desinfeksjonsmidler, f.

Dette er spesielt en fordel når man ønsker langvarig effekt, . Det er velkendt, at vi ikke skal rense sår med jod længere, da jod er meget vævsirriterende og ofte giver anledning til toksisk kontaktdermatitis. Jod og jodforbindelser: er brukt til sårdesinfeksjon, men gir flekker og er stadig mindre brukt. Peroksider: Hydrogenperoksid og pereddiksyre har best virkning i .

Er ren jo og skal blandes ned fra det? Desinfektionsmidler som jod og klorhexidin bør ikke længere benyt- tes til sårrens, da det har vist sig, . Det brukes aldri sprit direkte i sår, der brukes gjerne . Denne delen, derimot, er kanskje mer ny, hvor mange bruker vel ikke Jod som sårrens? Det er etter min mening en MYE mer interessant . Konsentrat av jod som skal fortynnes før bruk. Sår rens til desinfisering av sår og rifter hos hester, svin, kveg, hunder og katter. Svar på denne tråden, Canis diskussionsforum - Helse sykdom.


When you correct a dog, you are actually punishing . Pleier alltid å bruke dette til sårrens, og er veldig fornøyd:) Etterpå smører jeg på litt fucidin-salve, og såra. Svamp med klorhexidin som brukes til å rense sår. Vi fraråder også brug af sæbespåner og brun sæbe til rensning af sår, da det virker udtørrende på såret. HVad vil være bedst at rense sår me på en skægagame.


Har også noen prøvd å kjøpe jod eller potassiumpermanganat? Det perfekte middelet til å rense sår er malteddik blandet med destillert vann. Ulike hudvask, alkohol, jod og antibakteriell såpe bør ikke brukes i det hele tatt.


Hvis dyret 7-9-skulle komme til skade er det godt selv at have lidt ved hånden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg