fredag 20. juli 2018

Soleksem behandling

Formålet med behandling av soleksem er å dempe symptomene og hindrer at . Soleksem kalles også solallergi, og i faglitteraturen polymorft lysutslett. Viktigst ved behandling av soleksem er å beskytte seg best mulig mot solen.

En kan gjerne bruke faktor 5 og klær som gir solbeskyttelse. Har du først fått soleksem finnes det også rå forteller farmasøyt Gunhild Kile Sandvik. En lupusvariant som kan minne om soleksem viser seg som røde, skarpt avgrensede, skjellende områder på soleksponert hud. Typiske symptomer er rødhet, hevelse, blemmer og .

Soleksem er et eksem som kan komme av sollys alene, eller i. Hvis du har soleksem, bør du i sommerperioden bruke en beskyttende solkrem med en høy solfaktor (eller mer), som . Ca av alle nordmenn har problemer med soleksem. Plages du med soleksem så har du funnet riktig side. Soleksem kan nemmelig kureres med ganske enkle hjelpemiddel. Alle kan rammes av soleksem, men det er vanligere hos de med lys hudtype og kvinner. Unge mennesker i en alder mellom 20-år er spesielt utsatt.


Soleksem er en allergisk reaksjon på hudområder som utsettes for sollys. Hensikten med behandlingen er å dempe symptomene og hindre at eksemet .

Forbered deg på sommeren og forebygg soleksem! For å oppnå best mulig effekt bør behandlingen starte så raskt som mulig. Soleksem er forbigående eksem i forårs- og sommermånederne. Omvendt kan man anvende UVA behandling til dem, der er overfølsomme . Soleksem er en reaktion, der opstår i huden pga.


Læs alt om soleksem - årsager, symptomer, forebyggelse og behandling. Der findes ingen egentlig behandling af soleksem. Man kan prøve en binyrebark-holdig creme, som anvendes til andre former for eksem, men effekten er nok . Soleksem kalles også for solallergi eller polymorft lysutslett og kan oppstå etter mye soleksponering på tynn.


Det finnes ingen sikker behandling av soleksem. Soleksem er eksem, der opstår på grund af udsættelse for sollys. Fænomenet udnyttes i PUVA-behandlingen (psoralen + UVA) . Soleksem er en unormal reaktion i huden på sollys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg