onsdag 25. juli 2018

Byller bakerst på tunga

Har nå hatt de store byllene bakerst på tungen siden påske. Det du oppfatter som uømme blemmer bakerst på tungen tror jeg må representere smaks-knottene dine. Det finnes en rekke mulige forklaringer på hva tungetilstander og forandringer på tungen kan skyldes .

Kjæresten min har visst gått på noen medisiner (mycostatin) mot munnsopp en . Det ser ikkje ut som prikker som har kome oppå huden på tunga, men. After rammer opptil av befolkningen fra tid til annen. Begynnende blemmer bak på tungen, og bak i halsen ved sidene av.

Nå er sårheten bak i halsen mindre, mens leppene liksom er varme og . Hvis det er et hvitt belegg på tungen overflate, har du sannsynligvis har funnet. Begynnelsen så langt bak på tungen som mulig, bruke fast press og skrape mot. Blemme på tunga er vondt både når man skal spise og snakke. Hva er det som gjør at man får blemmer på tungen sånne små hvite eller.


Jeg har nå oppdaget et rødlig runding ca cm bak selve pearcingen, oppå tungen. Jeg har ei jente på tre år som har blemmer bakerst på tungen. Har vist det til helsesøster, og hun mente det var hovne smaksløker.


Typisk er også at tungen forandres til et utseende som beskrives som.

Lymfeknutene på halsen, i nakken og bak ørene er vanligvis hovne og . Rød (erythorplakia), hvit (leukoplakia) eller røde og hvite patcher (erythroleukoplakia) på foring av munn, tungen og gums. After oppstår på tungen, i kinnet og til og med på tannkjøttet, og varer som regel en uke eller to. Hardnakkede, alvorlige after kan behandles . Det ligger i ordet, at vi analyserer tungen. Spissen viser hjertet og rett bak tungespissen viser lungene.


Tungen er von og rø den har blemmer og det har jeg bak ved svelget også. Noen kan få en byll ved mandelen, som regel bare på én side. Noen kan få mellomørebetennelse eller bihulebetennelse.


I sjeldne tilfelle kan man få giktfeber . Smerten sitter oftest langt bak i halsen og blir verre ved svelging. Halsen kan være rø eller det kan være hvite flekker bak i svelget. Begynnende blemmer bak p tungen, og bak i halsen ved sidene av drvelen.


Tungen speiler helsen din - Sykdommer - 22. En lege sa engang at vis meg tungen din og jeg skal si deg hvem du. Det er lite som tyder på at Lise har år med tungt rusmisbruk bak seg . Både etiologisk, klinisk, diagnostisk og behandlingsmessig er faryngitt og tonsillitt svært like, og . Faen ass, jeg har jævli vondt i tunga og har hatt det i noen dager, kanskje en uke eller vel så det?


Aftøse sår og infeksjoner er vanligste årsaker til smerter i tungen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg