torsdag 5. juli 2018

Nyfødt navle lukt

Stell og bleier: Det lukter ikke noe godt fra navlestumpen. Navlen Restene av babyens navlestreng vil skrumpe inn, lukte litt vondt – og til. En nyfødt baby kan ha lange og skarpe negler, og når den vifter med armene, . Hvordan bør du forholde deg til navlestumpen på den nyfødte babyen? Dersom det lukter sterkt, kan du bruke mild klorhexidin.


PlussTid gir deg råd og tips for stell av den nyfødte. Det er normalt at det kan lukte litt fra navlestedet, men blir det mye væsking fra .

Hvis du er forelder til en nyfødt, er stell av babyens navlestump en del av den. Hvis det renner gul væske fra navlestumpen, hvis den lukter vondt eller hvis . Hygienen til nyfødte er svært viktig, spesielt rundt navlestumpen. Vær spesielt nøye med området nederst på strengen som er nærmest navlen.


Hva som skjer med navlestompen etter fødselen ser du her:). Det er slik at nyfødte er pattedyr, som liker å ligge inntil mor og lett kunne få tak i puppen for å overleve. Den er i ferd med å falle av nå og lukter litt rart.


Hvordan skal jeg stelle navlen når stumpen faller av? Det er imidlertid store forskjeller på hvor ofte nyfødte barn spiser.

Det varierer en del hvor lang tid det tar før navlestumpen faller av. Her er hvordan du ordentlig kan ta vare på en nyfødt navlestreng. Hvis du merker noen blødning rundt umbilical ledningen, vond lukt, rødhet eller gul utflo . Noen grad av lukt fra en nyfødt navlestreng er vanlig og bør ikke være en grunn til bekymring. Normale navlestreng lukter er mild og bør ikke . Mitt barns navlestump lukter utrolig råttent , så jeg ble litt bekymret for det.


Er det normalt eller bør vi ta ham med til helsestasjonen? Nyfødte sover store deler av døgnet, men trenger likevel massevis av nærhet og. Snarveier: Bleieskift; Bading; Stell av navlen før navlestrengen faller av; Tett . Min baby er fem dager gammel og vi har ikke rørt navlestumpen.


Lurer du på noe angående vask og stell av smårollingen? Eller trenger du noen tips om navlestell eller neglstell? Vi har samlet noen råd og produkter som kan . Huden ved navlen kan bli rød og irritert. Det er vanlig at det kommer noe sekresjon og vond lukt fra navleområdet.


Dersom huden ved navlen blir rød og irritert . Trenger jeg spesiell omsorg navlen nyfødt baby? Normale navlestreng lukter er mild og bør ikke være merkbar med . Hva skjer hvis du får en nyfødt navlestreng Wet. Hvis området rundt ledningen ser rød og sår , lukter dårlig eller oser eller drenering .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg