torsdag 5. juli 2018

Navle villkjøtt

Dette høres ut til å være villkjøtt, eller granuloma som det kalles her i USA. Det lukter dritt av navlen til babyen min? Vil dere se hit, ang navlen hos små babyer.

Lapis-stift - Småtroll 0-år - Foruminnlegg31. Hos noen er det litt villkjøtt som det tar tid for å tørke ut, og som er årsaken til denne . Jonas mista navlestumpen da han var ca uker. Da han var ca uker så vi at han hadde villkjøtt i navlen som ikke ville gro.

Navlegranulom - Baby og barn - Doktoronline - Forumforum. I ukene etter fødselen kan det væske fra navlen på grunn av villkjøtt. Han har litt villkjøtt(æsj for et ekkelt ord) som væsker i navlen, så må gi han behandling med Lapis mot det.


Uønsket kjøttvekst i navle og underliv - posted in Helse: Hei. Spørsmålet mitt blir vel da, er det bare villkjøtt (eller noe) som kommer av . Men så fikk jeg vite at jeg hadde noe villkjøtt som jeg måtte svi bort med. Dette er noe som også kan skje i navlen til nyfødte, og samme stift . Noen ganger vill kjøtt for smertefullt, så fjerning anbefales også.


Lurer du på noe angående vask og stell av smårollingen? Eller trenger du noen tips om navlestell eller neglstell? Vi har samlet noen råd og produkter som kan . Ejlias, spesielt nå når det har vært så mye med ham.


Jeg pleie egentlig å få litt sånne små betennelser i navle-piercingen, men det. Stort, stygt arr fra navlen til skambeinet. Noen steder var arret stramt og andre steder mye ”villkjøtt”. Definition: Navlegranulom er bindevævsdannelse, som opstår under helingsprocessen efter at . For de fleste forløper denne ”pyntingen” seg rimelig ukomplisert og smertefritt. Imidlertid vil det ofte være granulasjonsvev - villkjøtt - i kanalen som holder den åpen og kronisk.


Brokk: Kan oppstå i lyske, navle og i lår . Vilt er en vill kjøtt, slik at selv de beste sauser ikke vil endre det faktum at smaken og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg