torsdag 12. juli 2018

Største kommuner i norge

Kommuner og fylker deles ofte inn etter hvilke som er størst i areal. De norske kommunene som er størst i areal ligger i Finnmark. Norske kommuner er det laveste administrative og folkevalgte nivået i Norge og.

Den minste kommunen er Utsira med 2innbyggere og den største er Oslo . Mal:Norges_største_kommunerBufretLignendeMal:Norges største kommuner. Dette er en liste over de største tettstedene i Norge, slik SSB definerer dem. Noen kommuner har flere tettsteder inne blant de 1største.

I Norge er det 4kommuner, og mange av SSBs statistikker har tall for kommunene. Det er imidlertid flere veier til tallene. Les: Dette er Norges mest attraktive kommune. De aller største kommunene kommer best ut, og resultatene faller med størrelsen på . Her er Norges største kommuner befolkningsmessig beregnet per 1. Størrelsen på Kongeriket Norge: Fastlands-Norge: 323. KommunenavnTotal arealFastland og øyerHavflateHalden6643642312Sarpsborg4208409821Hva er norges største byer?


Til sist, denne lista viser de største by kommunene ordnet etter areal 1. Av en befolkning i Norge på millioner bor omlag millioner i kommuner. En liste over norske kommuner man kan rangere etter folketall . For Islan Sveits og Norge offisiell statistikk. Astafjord fiskeslakteri er en av de største arbeidsgiverne i kommunen.


Norges mest bærekraftige og attraktive kommuner. Sjekk hvordan din kommune gjorde det her. Kommunal Rapport har identifisert over 82. Her finner du de 1største og hvem de leverer hvor mye varer og tjenester til.


Stokke og Andebu slått sammen med Sandefjord. Den nye kommunen, med kommunenummer 071 er Norges 11. I disse kommunene tjener folk mest – se hele lista over alle 4kommuner. Norges fire rikeste kommuner: Bærum, Asker, Sola og Stavanger.


Spørsmålet om Nedre Eiker skal bestå som egen kommune eller slå seg sammen med Drammen og Svelvik har blitt heftig debattert i mediene. BEST: Her er det beste kommunene i landet, ifølge Forbrukerrådet. Landets største kommune, Oslo, kommer på 82.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg