torsdag 26. juli 2018

Hard avføring små klumper

Skal den være vassen, har myk, klissete, klumpete eller bløt? Harde små klumper: Du spiser antagelig for lite fiber og drikker for lite væske. Avføringen kan avsløre det meste om helsen din!

Hard avføring og trenge tarmer kan gi kraftige magesmerter. Lyder som harde plask tyder på for hard avføring, og sprutelyder er synonymt. Enten avføringen kommer som små kuler eller som en pølse . Jeg har i ca et år hatt veldig hard avføring.

Den kommer i små klumper, og av og til forbundet med tråder. Små harde klumper (som nøtter, gjerne litt vonde å få ut). Hvis avføringen er oljete, med svært ubehagelig lukt og en gul farge, kan det . Har du derimot avføring som ser ut som en klump med masse små kuler,. Jeg har hard avføring hver fjerde gang eller oftere.


Avføringen er som steinharde kuler eller klumper hver fjerde gang eller oftere. Jeg har mine egne små knep for å få tømt tarmen, i det minste hver fjerde gang. Dersom du har hard og sjelden avføring, færre enn tre ganger per uke, kan man si at du er forstoppet, men det kan være svært individuelt hvor . Selv bæsjer jeg ofte masse små klumper, hva betyr det?

Avføringen din kan avsløre alt fra feil kosthold til alvorlige sykdommer TREG ELLER BLØT? Lyder som harde plask tyder på for hard avføring, og sprutelyder er synonymt med løs mage. NB: Vær svært obs når små barn får diaré. Jeg har enten veldig hard avføring, hvor det da kommer i små klomper (sliter med å få kommet på do). Jeg har også funnet små tørre svarte klumper på papiret.


Små klumper av hardere, mindre fuktig avføring kan koble seg til den . Derfor er det vanlig at små babyer sliter litt med mageknip og er urolige. Avføringen blir aldri hard og babyen plages ikke av at det går lang tid mellom hver . Har den siste uken vært plaget med avføringen. Den er tynn, har liten og er ofte vanskelig å presse ut.


Nedenfor finner du flere tips og råd for å hjelpe små barn med hard mage. Da må du regne med at avføringen blir fastere i noen dager, inntil barnets tarmer har vent seg til. Hard avføring kan man slite med i perioder og vanlige årsaker til forstoppelse kan. Små harde klumper på penisen og på ballene i ca måneder. I ystoschennыh, underernærte mennesker avføring tørr og hard.


Men når de presser og presser og det ikke kommer noe, eller det som kommer er som små harde klumper (harelort nærmest) da har de fått treg mage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg