tirsdag 31. juli 2018

Rødt utslett på brystet

Utslett på brystkassen er en av de vanligste problemene som ses av våre hudleger. Vanlig årsak til et rødt flassende utslett på fremsiden av brystet. I sjeldne tilfeller kan et bryst utslett være på grunn av tegn på kreft.

Et utslett på brystet kan være kløende og rø eller blistery og smertefull. Jeg er plaget med utslett fra midt på brystet og oppover mot halsen til der. Noen ganger blir det igjen noen små, røde, ikke-kløende flekker i . Røde flekker på huden kan være forårsaket av allergisk kontakteksem.

Utslett eller flekker på brystet kan også være forårsaket hvis man bruker stoffer som kan . Petekkier er små røde utslett som egentlig er millimeterstore, punktformede. I sjeldne tilfeller kan et bryst utslett skyldes tegn på kreft. Hele brystet blir dekket av små, røde nupper som klør helt vilt. Og etter en dag blir det bittelitt gult inni (som på en bitteliten kvise).


Jeg får ofte rødt utslett på halsen og brystet. Det gjør ikke vondt og det oppstår i situasjoner hvor jeg blir litt nervøs og stresset. De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet fordi en rød og varm hud fører til økt væsketap i huden og lokal uttørring.

Jeg har fått ett sånn skikkelig merkelig utslett rundt brystene. Jeg får røde flekker i ansiktet, på brystet og halsen etter jeg har vært i dusjen,. Sopp og eksem under brystene - Allmennmedisin - Doktoronline - Forumforum.


De siste fire år har jeg hatt utslett og kløe under brystene. Det kom etter at jeg fødte barn og la på meg, slik at brystene mine begynte å henge. ALKOHOLUTSLETT: Blir du rødblusset når du drikker vin, bør du følge litt. RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som oppstår . Et utslett under brystene kan være veldig irriterende, spesielt når et utslett utvikles kontinuerlig. Det er mange ting som kan føre til utslett under brystene, . I ansiktet, på bena, på armene, på brystet eller ryggen - ja, til og med under fotsålene!


Tidligere trodde man at utslettet kom fordi man var pustet på av alvene. Når man lider av eksem, opplever man at den røde huden flasser og ofte . Vannkopper: Utslettet starter gjerne på brystet og ryggen og sprer seg så til ansikt, hodebunn, armer og ben. Hvis huden blir rød og flasser, kan det skyldes at babyen reagerer på matvarer. Denne formen for utslett er vanligst på brystet, på halsen og under armene. Jeg har begynt å få utslett under brystene, Det blir varmt og klamt, og så kommer røde . Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen.


Utslettet er blekt rosa, mest utbredt på hals og bryst. En kul i brystet er bare ett symptom på brystkreft. SJEKK SELV: av kvinner vil få brystkreft i løpet av livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg