torsdag 5. mars 2015

Bakteriell vagose kløe

Ni av ti norske kvinner har opplevd underlivsplager som kløe, økt utflod og. Soppinfeksjon gir en sterk kløe, i motsetning til bakteriell vaginose der kløen er mer . Bakteriell vaginose er en tilstand hvor man får illeluktende (fiskeaktig) utflod fra. Bakteriell vaginose er sammen med sopp den vanligste årsak til at den normale utfloden. Noen ganger får kvinnen kløe og lett svie i og omkring skjeden.


Her har vi samlet alt innhold om bakteriell vaginose for deg. Samtidig så har jeg slitt med smått kløe og svie nedentil samt mye utflod.

Skjedekatarr (Bakteriell vaginose) er en infeksjon i skjeden som er svært vanlig. Området rundt skjeden kan også bli sårt og klø. Mange forveksler bakteriell vaginose med soppinfeksjon, men en soppinfeksjon kjennetegnes ofte blant annet ved sterk kløe og grynete utflod som vanligvis . I det siste har jeg merka at utfloden er gulaktig og lukter rart.


Bakteriell vaginose og underlivssopp er de to vanligste formene for underlivsplager. Mange forbinder automatisk kløe, utflod og smerter i underlivet med . Multi-Gyn ActiGel er effektiv og trygg behandling av bakteriell vaginose. Symptomer som kløe, smerte, svie, økt utflod med luktproblemer.


Bakteriell vaginose er en ubalanse i skjeden hvor man mister de snille.

Medførte og ubehag med kløe og røde prikker om penis ikke ble .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg