onsdag 25. mars 2015

Kortison og rødvin

Det jeg lurer på er hvordag det er å drikke vin når jeg går på kortsion. Bruk Prednisolon er et kraftig betennelsesdempende legemiddel der innholdet er et kortison i tablettform. De fleste bruker fremdeles heller penger på røyk og rødvin enn på god solbeskyttelse.

Prednisolon er et kraftig betennelsesdempende legemiddel som brukes ved en del autoimmune nevrologiske sykdommer. Om du sätter dig in i detta ämne om prednisolon alkohol kommer du att slippa vara orolig för om alkohol kan påverka dig, din kropp och din sjukdom negativt när . Disse krever målrettet behandling med kortison eller cellegift. Feber, diaré og oppkast etter rødvin - allergi eller antabusreaksjon?

Rødvin innholder resveratrol som har en anti-viral effekt. Noen rødviner inneholder i seg selv høye konsentrasjoner av histamin som utløser. Enklelte medikamenter (kortison, Prednisolon) er også sterkt medvirkende.

Jeg ble veldig akutt syk og lagt rett inn på aker og rett på kortison-kur. Rødvin og rødt kjøtt er en dødare på gikta. Jeg sier ikke at det er falrlig med et par glass vin, alt med måte er svaret. Du kan også få reaksjoner når du drikker vin eller spiser mat som inneholder visse kjemiske tilsettings- og fargestoffer.


Penicillin er en hyppig årsak til elveblest. Triggere for hodepine kan være alt fra rødvin til værforandringer. Men det finnes også en variant av kortison som tas på kvelden, hvor virkestoffet frigis gradvis over natten, slik at størst effekt fås om morgenen.


Sjelden er det uttrykk for alvorlig sykdom. Vurderer nå å ta kortison selv om legen egentlig har frarådd meg å bruke det siden. Solen kan erstatte Elidel og Protopic, men ved behov kan både disse kremene og kortison påføres om kvelden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg