torsdag 5. mars 2015

Klamydiatester

Klamydiatester har laboratorium med egne legespesialister, og jobber i tett samarbeid med offentlig norsk helsevesen. Vår klamydiatest (Chlamydia trachomatis) er akkreditert. Den er meget pålitelig og benyttes av mange andre norske .

Har DU hatt samleie med en som har Klamydia? Klamydiatest – diskret bestilling på nett. Ved smitte er E-resept og oppfølging fra helsepersonell inkludert, uten ekstra kostnad.


Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon (SOI: kjønnssykdom) forårsaket av bakterien chlamydia trachomatis.

Ja, apotekene selger en form for hurtigtester. Vi har også enkelte tilbud som inkluderer gratis testing for personer over år. Dette gjelder personer som kjøper sex og deres partnere, samt smittekontakter . I løpet av det siste året har noen apotek klamydiatester i salg, de går også på urin. Den jeg har sett har et indikatorsystem med fargeforandring . Klamydiatest skal tas av første stråle- urin. Det vil si at det er viktig å fange med de første dråpene også og ikke tisse dem i do først.


Norske eksperter mener en klamydiatest som selges på Kondomeriet gir så mange gale svar at den ikke bør brukes. Siden Unilabs startet opp tilbudet om prøvetaking hjemme for klamydiatester i 201 har det vært en stor økning i etterspørsel.

Klamydiatest via nätet för dig som bor i Skåne, Blekinge, Gotlan Kalmar län, Jönköpings län, Stockholms län, Hallan Västernorrlan Västmanlan . Alle klamydiatester registreres i laboratorienes IT-system. Dette systemet kan kobles opp mot Reseptregisteret, og forskerne kan dermed se om . Det er også mulig å kjøpe klamydiatester på internett. Både apotek og andre nettsteder tilbyr hjemmetester. Du kan bestille klamydiatest på Internett eller ta en tur innom helsestasjon eller fastlege. Man kan göra ett klamydiatest på en så kallad venereologmottagning.


De har olika namn på olika ställen i landet, till exempel Sesam, mottagningen för sex- och . Jeg går IKKE til legen med dette problemet da jeg bor i en liten bygd og det er . Klamydia och mykoplasma genitalium smittar vid vanligt samlag samt vid oralt och analt sex. Kondom ger ett gott skydd mot sexuellt överförda .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg