fredag 20. mars 2015

Q10 virkning

Det er i flere undersøgelser vist, at Qhar en gunstig virkning mod forhøjet blodtryk. Det er især dokumenteret hos mennesker med type diabetes, at Q10 . NATURLIG I MATEN: Hvis du spiser fiskemat, lever, nyrer, rent kjøtt samt nøtter og kim fra hele korn får du i deg energigivende Q10.

Preparatet Bio-Quinon Qhar igjennom flere tiår vært verdens mest utbredte. Det er års brukererfaring på sikkerhet og virkning; Dokumentert i flere enn 90 . Kosttilskuddet Qkan hjelpe nesten halvparten av alle hjertepasienter. Vi har lenge visst at Qkunne hjelpe mange hjertepasienter.

Studien er publisert i tidsskriftet Journal of the American College of Cardiology: Heart Failure. Forskningen viser at kosttilskuddet Q1 som . Kroppen trenger Qfor at maten du spiser skal kunne omdannes til energi, og for at celler,. Bio-Qinon Qhar dessuten en sterk antioksiderende virkning. Spitznogle hevder altså at Qhjelper på hennes energi og. Fikk da svar at Qkunne hjelpe på slike bivirkninger, men uten noen nærmere forklaring rundt dette.


Spørsmål En allmennlege har fått flere spørsmål angående Q1 spesielt i forhold til pågående statinbehandling, etter en artikkel i Allers. Koenzym Q1 som også blir kalt ubiqinon, spiller en viktig rolle i. Stoffet er en stærk antioxidant med virus-, bakterie- og svulsthæmmende egenskaber, men det er mest anerkendt for sin hjertebeskyttende virkning.

I dag ser Len sig selv som et positivt bevis for virkningen af Q1 selv om han i forvejen motionerer, spiser sundt og ind imellem supplerer med . Det er selvfølgelig ikke korrekt for det er neppe sunt å bruke doping og Qbygger opp kroppen, i stedet for å skade den, men virkningen minner om doping. Kan bidra til en positiv virkning på aldringsprosessen. Legene ved Rigshospitalet i Danmark har begynt å bruke Qsom et viktig supplement til vanlige . Koenzym Qer fremdeles et populært kosttilskudd som i USA kun overgås av omega-og multivitaminer. Foreløbig er det dog kun ubiquinon, som kan dokumentere sin virkning. Stort set al offentliggjort Q10-forskning, herunder to store . Forskere har observeret, at sporstoffet selen tilsyneladende har en beskyttende virkning på hjertet.


Det er især godt at kombinere selen og Q10. A: Koenzym-Qer et naturlig forekommende stoff som kroppen. Der er stadig ikke nok videnskabelig dokumentation for virkning og bivirkning af Q10.


Der skal laves flere undersøgelser for at afgøre, om Q10 . Kosttilskuddet Qkan hjælpe næsten halvdelen af alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg