fredag 20. mars 2015

Slapp penis

Allikevel merker mannen min at reisningen ikke holder, penis blir slapp rett før orgasmen, og vi må stoppe. Jeg er en gutt på år og har nylig kommet i et fast forhold. Jeg har tidligere prøvd å ha sex, men hver gang har penis blitt slapp da jeg og .

Det er en forskjell mellom erektil dysfunksjon og impotens. Før vi antar at en slapp penis har en psykologisk årsak, må utelukkes . Og er det sant at menn med små føtter har liten penis? Gjennomsnittslengden i slapp tilstand er centimeter, mens en typisk stiv en er 13 . Men etter en knekk etter hun også pulte en annen en mens vi var sammen, har jeg aldri . Blir det veldig vått så mister man litt av friksjonen, og det kan være nok til at enkelte menn blir litt slapp.


Størrelsen er kanskje mest forskjellig i slapp tilstand fra mann til mann. Størrelsen på en erigert penis kan være like stor hos en som har liten penis i slapp . Dette er et spørsmål som det er vanskelig å svare på, for det er ikke mulig å ta stilling til hva du mener med at den er litt slapp. Seksualitet: Lager en ny tråd for å dele min nylige erfaring.


Noen som klarer å få orgasme med slapp penis? Liten penis i slapp tilstand - Seksualitet28.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg