tirsdag 31. mars 2015

Nettapotek som sender til norge

Jeg har lyst til å bestille noe som de solgte i Norge før, men som ikke de selger lenger. Finnes det et svensk eller dansk nettapotek som leverer . Per i dag finnes det sju godkjente nettapotek i Norge, som selger til.

I utgangspunktet skal nettapotek tilby alle legemidler som det er lov å selge i Norge. Men, nettapoteket kan la være å sende legemidler som har . COM - Å kjøpe narkotika i Den europeiske union - lovlig kjøpe p-piller uten resept i EU-apoteket - kjøpe legemidler uten resept lovlig i EU. De fleste australske nettapotek er sikre og sender til Norge.


Har brukt et par selv, men litt usikker på hvilke. Oversikt over nettapotek og hvor du kan finne apotek og apotekvarer på nettet. Vær oppmerksom på at nettapotek ikke har plikt til å sende deg varer med spesielle oppbevaringskrav, som for eksempel legemidler som skal . Norges største nettkonsern står klare til å lansere nettapotek. Fra onsdag blir det nemlig mulig å drive nettapotek her i landet.


Legen sender resepten elektronisk til en sentral database: Reseptformidleren. Norges kantpar hylles etter utklassingsseieren. Lov med netthandel med reseptpliktige legemidler i Norge.


Regjeringen sender på høring forslag om at nettapotek skal kunne sende reseptpliktige legemidler.

Fra neste år kan medisiner bestilles fra norske nettapotek. Han har ledet arbeidet med etablering av nettapoteker i Norge på Stortinget. Apotekene kan allerede sende reseptfrie legemidler til kunder over hele landet.


Registreringordning for nettapotek i Norge. Nettapotek som sender til Norge - posted in Helse: Heisann Trenger tips til trygt (som i at har ekte varer) nettapotek som enda sender til Norge. Blir umulig å bestille fra nett-apotek i Sverige. MÅ KJØPES I NORGE: Det blir ulovlig å innføre blant annet en rekke kosttilskudd.


Nå blir det ulovlig for Ola Nordmann å bestille medisiner på nett som sendes fra utlandet, . Det er snart to år siden Stortinget åpnet for nettapotek, og ved nyttår ble det formelt lovlig å selge og sende reseptpliktige medisiner over nett. Har noen handlet fra dette nett-apoteket? Her kan man jo handle reseptpliktige varer (under et annet navn) på nettet. Regjeringen vil åpne for at nettapotek skal kunne sende reseptpliktige legemidler.


I dag kan nettapotek i Norge kun selge reseptfrie legemidler, samt . Du får nå tilgang til apoteket på PC-en din, og apotekvarene sendes hjem til deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg