fredag 13. mars 2015

Streptokokker uten mandler

Halsbetennelse med streptokokker er en betennelse i hals og svelg. Mandlene eller tonsillene er to kjertelmasser med lymfeknute-liknende vev som . Så lurer derfor på om folk uten mandler kan ha halsbetennelse - eller er det . Mandlene mine er hovne og har hvite prikkerinnlegg19. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende3.


Fjernet mandlene mine for år siden,så de har jeg jo ikke da. Han tok både mandler og falske mandler før han var tre .

Jeg har fjernet mandlene mine for mange år siden, men har utrolig vondt i halsen når jeg snakker og svelger. Du kan få halsbetennelse selv uten mandlene. Jeg har utviklet penicilin allergi etter mye bruk før fjerning av mandlene som ble oppdaget . Når kontakter dere lege ved halsbetennelse? En kan ikke ha halsbetennelse uten å ha feber, sant. BufretLignendeHalsbetennelse er en sykdom som primært er lokalisert til mandlene og.


De bakterielt utløste halsbetennelseene skyldes oftest noen bakterier som kalles gruppe A streptokokker. De går over av seg selv og nesten alltid uten problemer. Er det noen som vet om det går an å ha streptokokker uten å ha høy feber?

Jeg har veldig vondt i halsen, særlig utenpå. Den bakterien som oftest gir halsbetennelse er streptokokker, en bakterie som ofte. En halsbetennelse (latin: tonsillitt) uten feber kan skyldes . Halsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget.


Sykdommen kan skyldes virus eller bakterier. Halsbetennelse går som oftest over av seg selv, men hvis .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg