mandag 30. mars 2015

Sår i underlivet

Genital herpes er en infeksjon i underlivet som gir små, væskefylte blemmer og sår på kjønnsorganet. Tilstanden kan gi en sviende og kløende . Her har vi samlet alt innhold om svie i underlivet for deg. Herpes genitalis er den vanligste årsaken til sår eller blemmer på kjønnsorgan.


Hei Jeg er en jente som har fått sår i underlivet. Jeg var hos legen for uker siden og han sa det bare var et lite sår på de indre kjønnsleppene og at det kom til å . Tynn og tørr slimhinne blir lett sår og er mindre elastisk.

Murring i magen, vonde tak i korsryggen og smerter i underlivet? Sopp er generelt ufarlig, men den kan være plagsom og føre til ting som utflo kløe i underlivet, svie i underlivet og sår i underlivet. Lurer på om noen som kan gi meg noen tips. Blir utrolig fort sår i underlivet når jeg og kjæresten har sex, eller altså, etterpå.


Sitter her å gråter av ubehag i underlivet. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende6. Side av - Sitter her å gråter av ubehag i underlivet.


Det er ikke sår, men sårt, og så varmt og hovet. Det kan være ulike årsaker til såret du har fått.

En mulighet er at du har blitt sår fordi skjeden er tørr. Små sår og rifter ved skjedeinngangen kan gi smerter ved . Herpes i underlivet kommer av et virus som spres ved sex. Mange med viruset har lite symptomer, mens andre får smertefulle sår og blemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg