tirsdag 10. mars 2015

Grønt spy

Bile produseres i leveren og lagres i galleblæren. Det er nødvendig for fordøyelsen av fettholdige næringsmidler. Det er ikke vanlig å spy galle i normale .

Ja, nå tror jeg at jeg vet hvordan fargen spygrønn har fått navnet sitt. Er gravid i uke nå og har spydd omtrent hver dag siden uke 7. Det er vanlig å kaste opp galle når magesekken er helt tom for annet innhold. Er det noe hun har fått i seg med den farger?

Virker som om det ha pågått så lenge at jeg ville sjekket med lege. Hvertfall ble jeg liggende å spy grønt i hele går kveld og syntes veldig synd på meg selv. Jeg hadde ikke greid å få på internett i leiligheten og . Det er fali å drikke så mye alkohol at magesafta kommer opp! Legen mente at smertene og oppkastet skyldtes forstoppelse, siden jeg ikke har vært på toalettet på .

Spy er nok ganske vanlig, spessielt om du ikke er normal-røykter ellers Anonym. Det er ikke uvanlig å bli grønn, som mange kaller det. Hvis spy-grønn i fargen, magen var trolig tom.


Den dystre situasjonen er det mulig at en overgir seg. Hvis ingenting i magen er det som kommer . Svar på denne tråden, Canis diskussionsforum - Helse sykdom. Tegning av menneskelevren, der gallen blir til, med galleblæra avmerket i grønt. Galle produseres i leveren, og det lages ca.


Lommelyktens LED-lys kan enkelt stilles inn i fire forskjellige lys: rødt, grønt, blått og hvitt. I tillegg til de to hovedlyskildene er Nitecore CGutstyrt med . Legg merke til om hunden din spiser grønt gress før oppkast. Jeg tenker også gress, det blir det ofte grønt spy av hvertfall. Joda - det var dette evinnelige grønne kortet da - siden jeg aldri skjønte vitsen da jeg var yngre fikk jeg jo aldri tatt dette, og nå som jeg bor i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg