tirsdag 24. mars 2015

Hvor fort smitter kjønnssykdommer

Vet du egentlig hvor ofte du bør dra til gynekologen? Ettersom klamydia smitter gjennom væske, vil det også kunne smitte ved kontakt . Klamydia smittes ved samleie; ved kontakt mellom slimhinner på kjønnsorganer eller i endetarmen.

En av fem som har samleie med en smittet . Vanligvis tar det 1-uker før man har utviklet antistoffer mot klamydia og klamydia kan fanges opp av en test. Det er litt usikkert hvor fort man kan føre smitten . Det finnes ikke helt nøyaktige data for hvor lett klamydia smitter, men sykdommen smitter ikke ved absolutt alle samleier der den ene er . Ikke alle kjønnssykdommer gir symptomer, men dersom de gjør det så. Skabb: Innen et par dager hvis du har vært smittet før, ellers 1-måneder. Jeg håper du tok kuren helt ut og ikke sluttet så fort symptomene ga seg? Håper på et svar så fort som mulig:) Hei.


Dersom jeg har hatt sex med en person etter at jeg ble smittet, hvor stor sjanse (i prosent) er det da for at gutten har . Kan du bli smittet av en kjønnssykdom via sexleketøy? Ved sex uten kondom er sjansen for å få en kjønnssykdom ganske høy. Klamydia er veldig vanlig blant unge opp til år.


Uten behandling kan klamydia blant annet gi nedsatt evne til å få barn.

Husk at du også kan være smittet med klamydia uten å ha noen nevneverdige plager. Hvor hyppig du får symptomer varierer mye. Senere vil utbruddene være mildere og sårene gro fortere.


Man har også sett at klamydia smitter ved munnsex og analsex, som gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg