tirsdag 17. mars 2015

Vallergan

Jeg skulle prøve det da jeg hadde søvnproblemer, da jeg vegret meg veldig for å begynne med vanlige innsovningstabletter. Får vallergan 10mg av legen mot søvnproblemer. Står i pakningsvedlegget at det ikke er vanedannende.

Jeg fikk utskrevet Vallergan av min fastlege i går, og har lest mye om at det medfører hangovers. Jeg har fått resept på Vallergan (mot søvnproblemer) av legen. Hvor lenge synes dere som har brukt det at virkningen vedvarer? De av dere som sliter med søvnen, hva bruker dere. Når jeg tar vallergan er jeg helt skutt til langt på ettermiddag,i dag trodde jeg jeg skulle besvime og det prikket i hele kroppen.


Erfaringer med langtidsbruk av Vallergan? TV › underholdning › god-morgen-norgeBufret22. Vallergan er siste utvei mener barnelege. Er det noen som har erfaringer med allergimedisinen Vallergan, som jeg har fått for å få sove? Hvor mange Imovane tilsvarer 30mg Vallergan?


Jeg har brukt Vallergan for å sove en stun men har nettopp byttet til Imovane. Jeg tok vallergan(30mg) søvn hver kvel og har nå fått 5mg .

Vallergan er et antihistamin, som man blir ganske trett av. Nå er ikke jeg noe lege, men jeg tror de er ganske forsiktige med å skrive det ut selv . Jeg brukte vallergan en gang (jeg bruker vanligvis zopiklone i mørketiden, null bieffekter) jeg var gravid og ikke kunne bruke mitt vanlige merke . Eksperter fraråder foreldre å gi Vallergan til søvnløse barn over lang tid. For det første synes jeg at det er litt rart at dere har fått Vallergan til Oscar på mnd. I Felleskatalogen står det at det skal bare gis til barn over . Patient information for VALLERGAN 10MG FILM-COATED TABLETS Including dosage instructions and possible side effects.


Vallergan Syrup Forte is a brand of medicine containing the active ingredient trimeprazine tartrate. Find out about side effects, who can take it .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg