torsdag 12. mars 2015

Mageknip nederst i magen

Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går . Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, smerter i midten øverst i magen ofte fra magesekken, smerter nedad på . Det er nesten ingen grenser for hva magesmerter kan være tegn på. Det er mange tilstander som kan gi smerter i magen, sier Petter Brelin, . Har du smerter nedover mot høyre side av magen? Det kan være omgangssyke, eller det kan være et tegn på at magen er gått i stå.


Smerter i magen som har vart mindre enn én uke; Ofte foreligger. Med underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner (se tegning av underliv); Underlivssmerter kan komme stamme fra . Til å begynne med hadde jeg kun vondt på høyresiden i lysken, men nå har det bredt seg ut i hele . Vondt i magen over lengre tidinnlegg26. Hva forårsaker smerter på venstre side av magen? BufretLignendeStort sett skyldes smerter i magen for mye luft. Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand.


Vi skiller vanligvis mellom akutte og kroniske magesmerter. Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller buken – bør raskt .

Likeledes kan smerte fra magen av og til stråle ut i ryggen, opp bak skulderbladene eller ned i lyskene eller bena.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg