mandag 23. mars 2015

Kløe i underlivet etter samleie

Har problemer med kløe og svie nedentil etter jeg har hatt sex. Trichomonas vaginalis kan også gi irritasjon i underlivet med kløe og svie. Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet.

Det første utbruddet av herpes starter 4-dager etter at man har blitt smittet. Kløe og ubehag i underlivet eller blødninger i forbindelse med samleie kan også . Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Spørsmål Hei jeg har hatt samlei med en gutt for en uke siden.

Jeg og kjæresten min opplever veldig ofte svie og kløe etter sex. Er plaget med svie i underlivet etter sex, etter kjæresten min har. Det klør ikke og jeg ser heller ikke rød ut nedentil (ikke som jeg selv kan se). Det kan være flere årsaker til kløe, svie, smerter og ubehag under samleie:- . Hei, Hadde sex med ny partner i går da uten kondom.


Forståelig nok kan sex føles ubehagelig eller vondt når du har sopp. Ofte kan kløe og sårhet i underlivet være forårsaket av reaksjoner på såper, . Smerter, svie, kløe og dårlig lukt er underlivsplager du skal gå til legen med. Oslo, forteller at mange kommer til henne for smerter ved samleie, spesielt unge.

De fleste blir bra etter 3-måneder, avhengig av hvor sterkt man er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg