fredag 6. mars 2015

Psoriasis behandling kost

Kostens rolle i behandlingen mod psoriasis er blevet studeret i mange år med forskellige vinkler og undersøgelsesmetoder. Psoriasis er en arvelig, ikke-smittsom hudsykdom som antakelig. Kost og Psoriasis hvad skal du spise for at lave bedst med psoriasis ?

Psoriasis er en plagsom hudsygdom, men kan behandles til et niveau hvor den ikke . En jente har vært plaget med psoriasis i mange år og lurer på om det finnes hjelp innen alternativ behandling. Heftet har til hensikt å gi en samlet systematisk informasjon om sykdommen psoriasis, behandlingen av den, pasientenes muligheter og sosiale rettigheter. Der er ingen videnskabelige beviser for, at kosten påvirker psoriasis. Men nogle undersøgelser har vist, at det for nogle psoriasispatienter har en positiv . Det saknas omfattande studier gjorda på psoriasis och kost och det är därför.


Behandling som bedrer tilstanden til den ene sykdommen, bør gi bedring i den. En rigtig ernæring er alfa og omega for psoriasisramte, og der-for er. Det er efter min mening kun symptomundertrykkende behandling, der ikke gør . Behandling av psoriasis med kost och kosttillskott. Under senare år har vi lärt oss mera om olika faktorer som tillförs med maten och som kan tänkas .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg