tirsdag 17. mars 2015

Hvor lang tid tar det før antibiotika virker halsbetennelse

Det tar tid før antibiotika virker lokalt, men hvis feberen har gått ne så er jo. Jeg har hørt at antibiotika skal virke ganske umiddelbart ved halsbetennelser, men jeg har ingen egne erfaringer med det. Begynte på penicillin på tirsdag ettermiddag pga.

I så fall vil antibiotika (inkl Apocillin) ikke virke. Halsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget. A-streptokokker anbefales som regel antibiotikabehandling.


I slike tilfeller kan det være aktuelt at legen tar blodprøver for å fastslå om.

Men nå har jeg halsbetennelse, så muligens ikke samme type antibiotika som du tar, så det er vel langt fra gitt at alle opplever det likt. Igå sov hun nesten hele dagen, mens idag og dagen før får hun ikke sove. Fikk selv antibiotika for noen uker siden pga halsbetennelse og i feber,.


Og oppå det hele syns jeg det er rart at det tar så lang tid! Et fellesnavn for medisiner med denne egenskapen er antibiotika. Penicilliner virker ikke mot forkjølelse, influensa eller andre virusinfeksjoner. Om vi ikke tar problemet antibiotikaresistens på alvor nå, kan vi risikere å rykke nærmere år tilbake i tid ved behandlinger av det vi i dag ser på som enkle infeksjoner.


Har tidligere hatt apocillin, klacid og doxylin. Hvor lang tid kan en sånn infeksjon ta før jeg blir frisk? Er det påvist streptokokker i halsen etter hver antibiotikakur? Hei Den typen antibiotika man får mot halsbetennelser virker dårlig mot klamydia, man trenger en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg