onsdag 27. juni 2018

Banan smoothie

En smoothie som passer utmerket både før og etter trening. Banan gir deg karbohydrater som gir rask energi til kroppen. Lag smoothie med yoghurt og banan som basis og varier med ulike frukt og bær etter smak og behag. En frisk og utrolig god smoothie med blåbær og banan og som strutter av sunnhet.


Tilsetter du en spiseskje frokostblanding, så får du i deg ekstra fiber også. En deilig og forfriskende smoothie med revet eple, banan og tilsmakt med saft fra lime. Om du ønsker, kan du lage isbitene av eplejuice.

En deilig og søt smoothie, som passer bra som frokost eller mellommåltid. Hvis du ønsker en tynnere smoothie kan du tilsette mer melk. Mos cultura og frosne bananskiver i en foodprocessor og hell i glass. VI gir deg tips til den perfekte smoothie og en rekke oppskrifter. En godt moden banan gir mye søtsmak og dermed slipper du å tilsette . Når du skal drømme deg bort til barndommens blåbærturer lager du denne forfriskende smoothien med blåbær og banan.


Dette er en engelsk oppskrift fra den utrolige fine River Cottage serien som i mange år har gått . Den gjør at smoothien får en fin konsistens og naturlig sødme. A collection of Chiquita banana smoothie recipes.

Banana Milkshake er godt og lett å lage som bare det! Deilig og søt smoothie som er stappfull av antioksidanter! Blåbær og banan er en supergod kombinasjon i smoothie! Her har dere en frisk start på dagen; Mango- og banansmoothie Ha alle ingrediense i en blender, eventuelt.


Kombinasjonen banan og kakao er innmari godt. Så hvorfor ikke lage en banansmoothie med kakao- blir jo nesten som banansplitt! Cool down this summer with a fresh and fruity smoothie, from BBC Good Food. Del opp frukten i mindre biter og ha i blenderen. VG Nett) Therese Kästel Bergesen fra Fyllingsdalen står bak den første leseroppskriften i smoothie-konkurransen.


Smoothie, en frestande dryck av frukter och bär. Välj efter smak bland hallon, blåbär, kiwi och mango. Tillsammans med vaniljyoghurt och banan blir smoothies . Banana smoothies make excellent breakfasts, mid-day snacks, and hangover cures. Mango- og banansmoothie mango banan l yoghurt, naturell eller med frukt, melon eller multe, for eksempel. Avocado er kanskje ikke det første du forbinder med smoothie, men det smaker utmerket med banan, melk og vanilje.


As a babysitter, I always look for quick, easy, healthy, and . Forfriskende og lett smoothie som alle liker. Get this all-star, easy-to-follow Papaya-Banana Smoothie recipe from Bobby Flay. En av favoritt tingene jeg lager til frokost er smoothie.


Det er godt, og tar nesten ingen tid å lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg