torsdag 14. juni 2018

Hva er medisinattest

Ser at man må ha både politiattest og medisinattest. Fra og med mandag vil apotekene kunne lage en attest til deg når du trenger å ta med sterke medisiner til andre land i Schengen-området. Det er fastsatt i kapittel i opptaksforskrifta at det skal kreves politiattest til studier der studentene kommer i kontakt med pasienter, klienter, .

Poenggrensene angir den med lavest poengsum som kom inn i opptaket. Poenggrensene er en indikasjon på hvor vanskelig det er å . Poenggrensen er den laveste poengsummen som ga tilbud i forrige opptak til studiet. Vi vet ikke hva poenggrensene blir i neste opptak.

Denne videoen svarer på noen spørsmål man kanskje burde vite før man flytter til Norge. Hvor mye medisin kan du ta med deg ut av Norge? Resepters gyldighet i utlandet; Oppbevaring av medisiner på reise; Hva heter medisinen i utlandet? Les mer om hva du bør tenke på slik at du får en trygg og god reise på apotek1. Du kan sende skriftlig klage hvis du er uenig i hva som er tatt med i attesten, eller hvis du får avslag på søknaden.


Skriftlig klage sendes til: Politiets enhet for . Medisinstudiet har flere emner som inkluderer praksisutplassering. Studenter med dokumenterte behov kan søke . Det er mange muligheter for deg som skal velge utdanning.

Her får du tips om hva du bør tenke på før du velger. Til de fleste utdanninger på universiteter og høgskoler søker du via Samordna opptak. Noen utdanninger har lokalt opptak, og da søker du direkte til lærestedet.


Regelverk for medbringing av legemidler på utenlandsreise. Kunden vil i hvert enkelt tilfelle bli informert om hva reisens pris omfatter. Disse kan opplyse om din aktuelle medisin krever medisinattest dit du skal reise. Nytt pass,visum,medisinattest,rullestolattest,hotellbooking og flybilletter er på plass.


Jeg var ikke veldig positiv til hva han sa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg