torsdag 7. juni 2018

Sviende smerter i magen

Jeg er en jente på år som har hatt mye problem med magen de siste årene. Det har gått mest på smerter, diare og forstoppelse. Hei, jeg har vært plaget i snart en måned med ubehag og lette smerter i øvre (høyre) del av magen, rett under ribbeina.

Hvor smerten sitter kan ofte si noe om opphavet. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, smerter i midten øverst . Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Smertene blir gjerne verre når du spiser, og bedre hvis du går på toalettet. Hver eneste dag sliter jeg med uutholdelige smerter i magen.


Det er en brenning og etsing som varmer på en vond måte i hele magen. I medisinsk terminologi brukes betegnelsen dyspepsi; Det er vedvarende eller tilbakevendende smerter eller ubehag som er lokalisert til øvre del av magen . Funksjonell betyr at plagene ikke skyldes sykdom i noen organer (ikke-organiske plager), og dyspepsi betyr smerter og ubehag i øvre del av magen. Brennende, sviende smerter i magen, kvalme og oppkast er blant de vanligste symptomene på magesår. Typiske symptomer er smerter i den øverste delen av magen. Smerter i mellomgulvet er det vanligste symptomet på magesår.


Jeg har veldig vondt I Magen, jeg Tror jeg har magesår men jeg vet ikke om . I oktober rundt min fødselsdag følte jeg en sviing i magen. Der fant de ingen tegn til betennelse og den sviende smerten var på venstre side, . Stort sett skyldes smerter i magen for mye luft. Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand.


Jeg begynte å få vondt i øvre del av magen i går og i ryggen, vet. I desember fikk jeg syreplager i magen, ubehag og smerter øverst i magen etter måltid og gulpet syre. Legen mente det var magekatarr og satte . Dette kan gi smerter i øvre del av magen eller brystet, halsbrann og sure oppstøt.


Sure oppstøt og sviende smerter i øvre del av magen er nesten like hyppig. Kjennes ut som om jeg blir knivstukket inni magen når . Med vondt i magen mener de fleste egentlig smerter som har med tarmsystemet å gjøre. Tarmene har ikke smertesans slik som huden vår har, . Ulike fysiske smerter er vanlig blant pasienter med depresjoner.


Deprimerte pasienter kan ha vage symptomer som hodepine, vondt i magen, . De mest kjente plagene er nok bekkenløsning og ryggsmerter. De vanligste plagene i svangerskapet er uspesifikke smerter i magen, gjerne rett overfor lysken .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg