onsdag 20. juni 2018

Brystvorte

Brystvorte, pigmentert forhøyning på hver side av brystet, med et mørkfarget, sirkulært område omkring, kalt forgården (areola mammae). Brystvorte (medisinsk nemning papilla mammae) er framspring på brysta til menneske med ein mørkare farge enn huda rundt. BRYSTVORTER: Brystvorter kommer i alle størrelser og fasonger, men hvorfor får egentlig noen innsunkne brystvorter?

Inverterte brystvorter er en misdannelse av brystvorten som kan være arvelig. I tillegg er det ofte sosialt og intimt . Store og brede brystvorter kan være et normal fenomen ved store bryst, men det kan også være arvelig betinget ved normale store bryst. For dager siden - Gjennom Instagram-kontoen Genderlessnipples deles det bilder av brystvorter for å vise at sosiale medier ikke bør gjøre forskjell på kvinner .

Med væsking fra bryst(ene) menes væskeutskillelse fra en eller begge brystvortene hos kvinner som ikke ammer; Utskillelsen kan være episodisk eller . I de fleste tilfellene skyldes sårheten ikke-optimalt sugetak, og derfor er det oftest de første ukene at såre brystknopper er et problemet. Vedvarer sårheten mer enn noen dager helt i starten uten at du blir bedre, kan det være flere årsaker til det. Infeksjoner, særegenheter i barnets munn eller på . Jeg har hatt et par av de i mange år, men de har vært helt flate, og bare litt mørkere enn . De første dagene etter fødselen, opplever de fleste å få såre brystvorter.


Men det skal være forbigående, og skal ikke utvikle seg til å bli sår eller sprekker. I og med at det har tatt en stund før jeg har skjønt at han bruker meg som smokk, er den ene brystvorten min blitt så sår på grunn av at han endrer sugeteknikk . Jeg er en ung jente som har et problem jeg har slitt med lenge.

Min venstre brystvorte vender seg innover og har gjort det så lenge jeg kan huske. Ser nesten ut som en kan presse puss ut av dem (har ikke fått det til). Men jeg mener vi burde få et helt nytt ord for brystvorte. Jeg får utelukkende positive assosiasjoner når jeg tenker på ordet brystvorte.


Brystvorter kan korrigeres ved en relativ enkel operasjon Operasjonen kan utføres under lokalbedøvelse og eventuelt noe beroligende i tillegg. Amming og flaske: Noen som har noen tips, råd? Har ammet en uke nå, og har to dype kratere av noen . Jeg har fått utført en brystreduksjon ved et offentlig sykehus.


Brystvorten på det ene brystet ble svart og måtte fjernes. Til vanlig har jeg alltid hatt like stive brystvorter. Men i de siste 2-månedene har den venstre problemer med å bli stiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg