onsdag 20. juni 2018

Brune tenner av kaffe

Du drømmer om hvite tenner, og har kanskje bestemt deg for å droppe kaffen, brusen og røyken. Du pusser tennene dine regelmessig og går . SKYLL MUNNEN: Ved å skylle munnen etter en kopp kaffe er tennene dine langt mindre utsatt for misfarging. Misfarging på tennene er noe mange opplever at de har. Tobakk; Kaffe og te; Rødvin; Brus (særlig Cola); Juice; Sportsdrikker; Bær.


Kaffe, te, brus, juice, saft, vin og vann med smak kan misfarge tennene. Hvis du drikker en viss type sterk kaffe med måte, kan det vise seg å være bra for tennene dine, ifølge forskere.

Kaffe, te, rødvin, juice og bær setter over tid farge på tennene. Tobakk er en av verstingene når det gjelder misfarging av tenner. Vil begynne å drikke kaffe, men vil IKKE ha brunere tenner!


Misfarging på tennene er svært vanlig, og mange ønsker å få hvitere tenner. Tobakk; Kaffe og te; Rødvin; Brus (særlig Cola); Juice; Sportsdrikker; Bær . Og at hvordan du drikker kaffen din har en betydning for hvithetsgraden? I dag vet de fleste at kaffe og te misfarger tennene, men det finnes også andre ting som kan gjøre tennene mørkere. Gule tenner kan være litt av en utfordring.


Ofte kommer det av for mye kaffe te eller røyk.

Jeg er ganske (men ikke helt) sikker på at det er pga kaffe og rødvin, og i slutten av juli . Har tennene dine blitt misfarget av kaffe, rødvin eller røyking? Det er ikke alltid nødvendig å bleke tennene for å få et hvitere resultat. Er du en av de som drikker kaffe flere ganger til dagen? Da kan det være du har opplevd at tennene dine blir misfargede, og få ting er vel mer irriterende enn det . Eksempler på næringsmidler som alle kan bidra til misfarging av tennene dine, er kaffe, te, soya og rødvin.


Det første skrittet mot å unngå misfargede tenner, er å . Når tennene mister sin naturlige hvite farge og i stedet får en gulaktig eller brunaktig. I dag vet nok alle at kaffe misfarger tennene, men det finnes også en . Snus, kaffe, rødvin og røyking kan gi misfargede tenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg