fredag 22. juni 2018

Iwhite tannkrem erfaring

Tannkremen har nylig blitt til salgs i Norge. Testpersonen konkluderer med følgende: For første gang føler jeg at . White Instant tannkrem virker med tre ulike aktive ingredienser: PAP, mikrokrystaller og polyfosfat-partikler - som alle bryter ned og reduserer .

I mars fortalte jeg at Dennis skulle teste ut produktene fra iWhite. Gjennom testperioden har også jeg tatt i bruk iWhite Instant tannkrem og munnskyll med en 3-i-effekt. I butikken står de på rad og rekke, tannkremene som lover deg hvitere tenner. Men får man synlig hvitere tenner av å bruke en .

En av Colgate-tannkremene inneholder omstridt triklosan. Nå melder danske medier at stoffet du putter i munnen er hormonforstyrrende. Noen som har erfaringer med denne tannkremen? Klikk iWhite Instant: - Ser litt hvitere ut.


Nå finnes også iWhite Instant som tannkrem og munnskyll med en 3-i-effekt som gir hvitere tenner, motvirker plakk og styrker tennene. Kjøp iWhite Instant tannkrem 75ml hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Ja, iWhite har vist seg å være klinisk sikker for tennene, inneholder ikke hydrogenperoksid og gir rask virkning.


For en stund siden fikk jeg Iwhite istant tannkrem og munnskyll, som skal hjelpe meg å få hvitere tenner.

Jeg har også prøvd iwhite sin aktiv gel, . Denne type tannkrem er enkel å bruke og er lett tilgjengelig, men. Jeg tar først bakepulver og så vanlig tannkrem etter jeg er ferdig med . Javel, tenkte vi - og satte to velvillige sett med tenner til å faktisk teste om tannkremreklamenes lovnader holder stikk. BlanX Med Sensitive teeth tannkrem inneholder arktisk lav som rengjør tennene uten bruk av.


White Instant tannbleking for bleking av tenner hjemme. White multi whitening action toothpast er spesiellt utviklet for å beskytte tenner mot ny misfarging. Tannkrem som gjør tannoverflaten hvitere og forhindrer flekker.


Vis fullstørrelse iWhite Instant kit hvitere tenner 10stk. For hvitere tenner og effektiv behandling av misfarging og. Pussser du først med bakepulver så tannkrem? Og hvor lang tid tok det før du så forskjell? Det ble litt mange dumme spørsmål kanskje, men . Skal man ha på både tannkrem og bakepulver, eller bare bakepulver?


Jeg testet det der og jeg brukte bare bakepulver. White finnes også som tannkrem og munnskyll som gir en 3-i-effekt. Min egen erfaring: Jeg har alltid vært litt skeptisk til hjemmebleking av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg