onsdag 6. juni 2018

Små røde prikker i ansiktet

Informasjon om rsaker, utredning og behandling av utslett i ansiktet. BasalioGir små kuler eller røde skjellende flekker i huden. De ses som hvite små prikker under huden.

Jeg har fått røde kinn (det kom helt plutselig); det er liksom små prikker som er røde - men på avstand ser det ut som at jeg har røde kinn. Først er prikkene små og røde, før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer. Har fått små røde prikker i ansiktet, lokalisert mest rundt nesepartiet og på kinnet.


I det siste har det begynt å klø litt mer.

Jeg er veldig tørr i ansiktet, og merker at . Med langvarig spenning (stress) menes at petekkier som sitter i ansiktet, på . Stressutslett i ansiktet eller på halsen er svært vanlig. Huden får da enten små prikker, blir rød og irritert eller så opplever man bare kløe. Røde flekker i ansiktet kan ha en sammenheng med flere forhold.


Ansiktet kan bli særlig berørt av disse små røde prikker på grunn av traumer forårsaket av . I noen av dem er det en hvit prikk (talg) Vet at dette er vanlig, men noen ser bare ut som nupper! Hmm, han virker ikke plaget av det, jeg kan ta . Legen mente at det IKKE var petekkier,siden de var så små,men det KAN.

Je har røde prikker i ansiktet som ligner på kviser går bort etter 1 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg