tirsdag 26. juni 2018

Azitromax virketid

Hva Azitromax er og hva det brukes mot Vær oppmerksom på at legen kan ha. Vær oppmerksom på at selv om du kun skal ta medisinen i kort ti er virketiden . Jeg har nettopp fått behandling mot klamydia med azitromax, det jeg lurer på er hvor lang virketid den har med tanke på samleie etter .

Azitromax virker over 1-uker etter avsluttet tablettinntak. Det står i pakningsvedlegget at virketiden på kuren varer lenger enn den dagen man tar tablettene. Her har vi samlet alt innhold om azitromax for deg.


Sist publiserte: Kviselignende sår på penishodet.

Azithromycin (Azitromax) er et velkjent antibiotikum som behandler og fjerner mycoplasma, urinrørbetennelse og ureaplasma urealyticum. Begynte på penicillin på tirsdag ettermiddag pga. Trenger du en effektiv behandling mot klamydia, uspesifikk uretritt, ureaplasma eller mykoplasma?


Kjøp Azitromax hos oss i dag og betal senere med faktura. Har da gtt p penicillin i dgn, hvor lang tid m jeg regne med at det. Begynte p penicillin p tirsdag ettermiddag pga. Azitromax (inneholder azitromycin): 10mg som engangsdose.


Ikke alle piller kan deles eller knuses, og gjør du det feil kan det få alvorlige konsekvenser. Tidspunktet du tar pillene dine på kan også påvirke .

Engangsdose kan ha resistensdrivende effekt når det gjelder Mycoplasma genitalium. Azitromycin (Azitromax ) som dagers kur, dvs. Azitromycin ° Azitromax Steroidantibiotika. Dersom du ikke får tak i Hibiscrub, bruker du vanlig dusjsåpe.


Du får resept på tabeletter Azitromax 5mg. Azitromax kan brukes ved penicillinal- lergi. Azithromycin har lang virketid – flere døgn. Aktuelt å gi en kur med azitromycin (Azitromax) 5mg, fordelt på dager: tablett. En implanon har garantert virketid i år, men det kan tenkes at den kan avgi.


J01F A1 Azitromycin, Azitromax, mikst, tabl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg