fredag 29. juni 2018

Drikkevaksine dukoral

Hva Dukoral er og hva det brukes mot Dukoral er en oral vaksine mot kolera som stimulerer det immunologiske forsvaret i tarmene. Drikkevaksinen (Dukoral) kombinerer beskyttelse mot kolera og en viss beskyttelse (60-prosent) mot bakterien E Coli (ETEC). Totalt blir prisen da kr 14(studenter kr 1385) pluss eventuelt Dukoral.

Vil du ha med to doser drikkevaksine (Dukoral) for å redusere risikoen for turistdiaré . Dukoral drikkevaksine må tas to ganger før man reiser, og med en ukes mellomrom. Vaksinen beskytter deg i to år mot kolera, men dersom du skal ut og reise . Det er derfor viktig å forebygge diare ved å følge reiseråd og eventuelt ta Dukoral drikke-vaksine før man drar.

Vaksinen Dukoral tas via munnen og skal drikkes. Vaksinen stimulerer immunforsvaret i tarmene og gir beskyttelse mot . Vaksinen (Dukoral) gir også en viss beskyttelse mot ETEC-diaré, men den totale. Dukoral er en drikkevaksine som beskytter mot mot kolera og diaré forårsaket av toksinproduserende E. Det er kommet en ny drikkevaksine (Dukoral) som kombinerer beskyttelse mot kolera og en viss beskyttelse (– ) mot bakterien E Coli . Dukoral er en vaksine mot kolera og turistdiaré (sistnevnte også kjent som Montezumas hevn).


Den er en drikkevaksine som drikkes blandet med vann og en . Drikkevaksinen (Dukoral) beskytter mot kolera og har også en viss beskyttelse mot. Dukoral er ikke godkjent for å forebygge turistdiare, men kun for kolera.

Primærvaksinasjon for Dukoral består av doser til voksne og barn fra års. Dukoral er i Felleskatalogen bare omtalt som en kolera-vaksine. Men Dukoral kan også gi litt redusert risiko for diaré. I påvente av resultatene av GOS-studien er . Dukoral er en oral vaksine mot kolera som stimulerer det immunologiske forsvaret i tarmene.


Vaksinen beskytter voksne og barn fra års alder mot kolera. Visste du at turistdiare er blant de vanligste helseproblemene som rammer turister? Det er lite hyggelig å få ødelagt ferien på grunn av diaré, så her finner du . I kveld har jeg tatt en drikkevaksine som heter Dukoral. Det er en pose pulver og en beholder med væske som skal løses opp i vann.


Jeg tok Dukoral drikkevaksine (nr av to doser) onsdag ettermiddag. De vesentligste eller vanlige bivirkninger av Dukoral vanligvis utgjør ingen langsiktige. For eksempel tar en oral tyfus vaksine innen åtte timer med Dukoral har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg