mandag 25. juni 2018

Cellulitt infeksjon

Cellulitt er en akutt, bakterieinfeksjon i de dypere lagene av hud og. Infeksjonen kan utvikle seg til å bli en alvorlig infeksjon. Infeksiøs cellulitt er en akutt lokal infeksjon i huden som kan spre seg.

Spredning av infeksiøs cellulitt kan være alvorlig, men med rett og rask . Cellulitt Cellulitt er en dyp infeksjon i huden. Det er flere bakterier som kan gi en slik dyp hudinfeksjon. De vanligste årsakene er streptokokker og stafylokokker.

I de fleste tilfeller er huden på bena berørt, selv om infeksjon kan opptre hvor som helst på kroppen eller ansiktet. Tema: Infeksjoner - Gruppe A-streptokokker (GAS) er en hyppig årsak til. Cellulitt infeksjon er en bakteriell infeksjon som oppstår i kroppen, og forårsaker alvorlig betennelse i huden. Symptomer på cellulitter er preget av en enkelt flekk . Cellulite' selve ordet betyr en betennelse i kroppens vev, særlig de under huden, og er assosiert med feber, hevelse, rødhet og smerte. Får du cellullitt rundt øyet, må du få behandling så raskt som mulig.


Infeksjonen kan spre seg og påvirke øynene og hjernen din. Behandle en cellulitt infeksjon ved å søke medisinsk hjelp umiddelbart. En lege vil gi deg medisin som er rettet mot cellulitt. Dersom det ikke foreligger tegn til infeksjon som rødme rundt såret og. Erysipelas (rosen) og cellulitt: Erysipelas er en dypere hudinfeksjon, vanligvis forårsaket . En randomisert studie ved cellulitt tyder på at å gi penicillin i tillegg til . Sykdommen kan også skyldes synergistisk infeksjon med Gram negative aerobe og anerobe bakterier, . Cellulitt er forårsaket av bakterielle infeksjoner, for eksempel streptokokker eller stafylokokker.


Hvis ikke behandles tidlig, kan infeksjonen spre seg i hele kroppen med alvorlige og til og med fatale konsekvenser. Cellulitt må ikke forveksles med cellulitter, . Infeksjon kalt appelsinhud hud og underhud. Infeksjon kan forekomme hvor som helst på kroppen, men det er mest vanlig på leggene.


Cellulitter er en alvorlig infeksjon som sprer seg under huden, påvirker de bløte vev som hud selv og den underliggende fett. Cellulitt begynner vanligvis som et lite område av ømhet, hevelse, og rødhet som. Cellulitis er en spredning bakteriell infeksjon av hud og vev under huden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg