mandag 4. juni 2018

Feber hos barn når kontakte lege

I de fleste tilfeller er feber hos barn et tegn på infeksjon. Barnehage; Kontakt lege når barnet har feber og; Du kan bekymre deg litt mindre dersom barnet . Feber hos barn er den vanligste årsaken til at foreldre kontakter lege.

Vær oppmerksom på følgende symptomer hos barnet og kontakt lege umiddelbart dersom . Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Hva er det første og viktigste å gjøre når barnet har feber? Kontakt fastlege eller legevakt om du er usikker.

Generelt sett bør man oppsøke lege for en sjekk om barnet har feber i mer enn dager. Feber er et vanlig tegn på sykdom og en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner. FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er.


Når barnet oppfattes som sykt, bør lege kontaktes. Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved helt ufarlige. Når bør du kontakte lege dersom barnet ditt har feber?


Man kan ikke renne til legen til stadighet når barnet får feber. Det er derfor lurt å kontakte lege når barn under seks måneder får feber. Feber en uke i strekk er ikke uvanlig hos barn, har Hermansen erfart som fastlege i . Spesielt hos helt små barn kan det være vanskelig å finne ut om det er.


Barn får ofte meget høy feber når de er syke. Feber hos barn - På SyktBarn kan du lese om feber hos barn. Spesielt viktig er det å lære seg faretegnene ved feber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg