mandag 18. juni 2018

P piller diane

Sjansene for å få blodpropp øker bare litt ved å ta Diane sammenlignet med kvinner som ikke tar Diane eller andre p-piller. Jeg har nettopp begynt på diane pga hudproblemer. Men midt i brettet bgynte jeg å blø igjen ( er ca to uker til jeg egentli skal ha mensen), .

Se hit de som har tatt Diane p-piller for å få en. Fungerer virkelig disse diane p-piller mot acne og? Jeg har i ca 4-år nå brukt Diane p-piller.


Jeg fikk disse pillene da jeg var svært plaget med acne.

Diane er et legemiddel som kan benyttes dersom kvinnen får store bivirkninger som mye kviser og økt kroppsbehåring av de vanlige p-pillene. I går startet jeg opp med p-pillen Diane etter mange år med p-stav. Pga hormoninnhold og reduksjon av testosteron spurte jeg legen min om . Diane er et hudpreparat som også har den . Lurer på å skifte over til Diane, de skal visst være bra for uren hud også. Dere som bruker eller har brukt Diane p-piller.


PrevensjonsmidlerBufret Vurdering: - ‎anmeldelserDiane p-piller, også kalt Dianette, er en prevensjonspille som gir nærmere 1 beskyttelse mot graviditet. Den er også påvist effektiv mot kviser og akne, . Noen som har godt eller går på diane, som kan fortelle litt om hvordan den virker?

P-piller inneholder normalt hormoner, som kan hjelpe mot kviser, men det kan. Jeg går på p piller mot kviser og har fått Diane av legen min. Er redd for å gå opp i vekt i slike gammeldagse ppiller :rødme: Skal bruke dem hovedsakelig . Det er kjent at p-pillen Diane medfører en høyere risiko for blodpropp. Pakken på dette bildet er kun en illustrasjon, og er ikke den samme som . Legemidlene Diane, Zyrona og Feminil fås bare på resept fra lege og. På grunn av hormoninnholdet i tablettene virker de også som p-pille.


Jeg har gått på p-pillene Diane i snart år uten stopp, og har planer om å slutte på dem til høsten for å prøve å bli gravid. Det jeg lurer på er om diane p-pillene (som jeg har gått på i rundt et år nå, først å fremst pga kviser) er et trygt p-pille merke? Jeg har lest litt rundt på nett-sider og . For dag siden - Jeg bruker p-pillen Diane og menstruasjonen kommer alltid på lik dag og tidspunkt.


Men av og til hadde det vært praktisk å utsette mensen en . Jeg fikk utskrevet Diane p-piller fordi jeg har svært dårlig hud - sliter skikkelig ned kviser i voksen alder. Nå har jeg tatt pillene i tre uker, og har . P-PILLER + MYTER: Har du latt deg skremme av de mange mytene om. Diane er en p-pille som ikke bare beskytter mot graviditet, men som også er særdeles effektiv mot moderat til alvorlig akne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg