fredag 15. juni 2018

Diabetes type 1 og 2 forskjell

Ved type diabetes har kroppens immunforsvar ved en feil ødelagt bukspyttkjertelen og produksjonen . Diabetes type også kalt insulinavhengig diabetes, oppstår i alle. Type diabetes er i hovedsak en autoimmun sykdom, en tilstand hvor kroppen ikke klarer å gjenkjenne et organ som sin egen og angriper det.

Det finnes to typer av denne sykdommen: type og type 2. Type 2-diabetes opptrer helst først i voksen alder og kan i stor grad behandles med . Helsedirektoratet anbefaler at magre meieriprodukter er en del av det daglige kostholdet, også for dem med diabetes type og 2. Gå til Hva er forskjellen på type og type diabetes?

Type 1-diabetes er en autoimmun sykdom som karakteriseres ved kroppens . Forskjeller mellom type og type diabetes. Det er geografiske forskjeller i hyppigheten av type 1-diabetes. Insulinbehandling kan bli nødvendig ved type 2-diabetes.


De fleste har type 2- eller aldersdiabetes, mens om lag 0har type 1- eller insulinkrevende diabetes.

For det fleste barn, ungdom eller unge voksne. For det meste personer over år, men de siste . Blant de som oppfattes å ha type 2-diabetes, forekommer LADA hos . Det er en overvekt av depresjon og angst blant de som rammes av type 1-diabetes, sier John Haug, dr. Først oppmerksom på at det finnes to typer diabetes type eller type eller I og II, som forklart i vår artikkel om diabetes.


Gå til Diabetes type - Type diabetes kan også debutere i alle aldre, men opptrer oftest. Diabetes mellitus er en sykdom som forårsaker for mye glukose til å være til stede i blodet. Det finnes to hovedtyper av diabetes, kjent som type og type og . Bukspyttkjertelen, en endokrin kjertel, produserer en av kroppens viktigste hormoner, insulin. Diabetes type er lite kjent, men veldig utbredt.


At det i dag ikke er noen som vet hvorfor noen får diabetes type. Diabetes type oppstår oftest hos voksne. Overvekt og fysisk inaktivitet er viktige årsaker.


Diabetes type er mer arvelig enn type 1-diabetes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg