fredag 15. juni 2018

Amming mat vondt i magen

Fisk er en viktig kilde til flere næringsstoffer for deg som ammer. Oppdrettsfisk kan trygt spises, uansett type og størrelse. Tenker på spekemat, rått kjøtt, mykoster osv.

Med en gang babyen er ute kan man jo spise akkurat hva man vil, men hvorfor? Hverken toxo eller listeria kan smitte via morsmelk, så man kan fritt kose seg med mykoster og spekemat under amming. Jeg prøver å finne ut av hva gutten vår reagerer på. Har fått høre at jeg skal passe meg for løk, kål og jordbær, og jeg har fått reaksjon på .

Når man er gravid skal man passe seg for en god del som er å finne i koldtbor røket laks, skalldyr, spekemat, diverse oster osv. Jeg har så utrolig lyst på spekemat, salt og godt. For deg som ammer så er regelen at du kan spise det meste. Rull, sylte, kokt skinke, og diverse kjøttpålegg og spekemat er greit så lenge den har vært . Posts about kan gravide spise spekemat written by På tjukka.


Du bør ikke spise spekemat selv om du er helt nygravid. Matvarer mor har spist får ofte skylden for uro hos babyen, men. Noen barn kan ha problemer med luft i magen og reagere på enkelte matvarer, men det er ikke alltid like enkelt å vite akkurat hva som skapte en reaksjon. Du frykter kanskje kål, løk, erter og jordbær mens du ammer?


Og det finnes mat som kan gjøre at babyen får vondt i magen, det stemmer at . Det kan være babyen har kolikk, men om du ammer, kan det skyldes no. Hvis babyen får for mye mat, får han vondt i magen. Merker at noen dager har han veldig mye luft i magen, og gråter veldig mye. Får så vondt når han ligger spenner og kroker seg og gråter til han . Dere som har ammet babyer som har reagert på mye av maten du. Reagerer babyen som jeg ammer om jeg drikker et glass brus.


Hva kunne ikke du spise når du ammet på grunn av magevondt hos. Amming av barn med vondt i magen - Amming og flaske - Forum. Han kan gråte fordi han er sulten, trøtt, kal varm, vil holdes, har vondt etc.


Kål (hodekål, kinakål osv), løk, drikke med kullsyre i er matvarer som . Er urolig og ”kaver” under ammingen, ligger ikke i ro og koser seg. Melken som kommer senere i et måltid inneholder både sitt eget fett og fettet det løsner opp fra. Babyen ville derfor kun spise den første tynne melken og få vondt i magen.


Vondt i magen kan skyldes helt ufarlige ting som at barnet har spist for lite eller for mye. Prøv å få barnet til å spise sakte og sitte i ro en stund etter maten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg