tirsdag 5. juni 2018

P piller merker

P-PILLER: VG har i samarbeid med Statens legemiddelverk satt sammen en liste. Mange bruker velger dessuten p-pillemerker med unødvendig høy risiko for . For mange kvinner vil dette være en god løsning, særlig for kvinner som synes det er vanskelig å huske å ta p-piller hver dag.

På disse sidene finner du informasjon om ulike typer p-piller, råd ved bruk av p-piller, spørsmål og svar og lenke til en p-pilleguide. Det finnes forskjellige merker p-piller, men alle virker på samme måte. De kan ha litt forskjellig varianter av hormonene og du kan derfor få lite bivirkninger av et . Hvilke p-piller som er minst farlig og gir minst.

Hvilke P piller er tryggest, og hvilket P-pille merke har flest bivirkninger? P-PILLER: Flere tusen norske kvinner bruker den potensielt farlige. På det norske markedet er det spesielt følgende merker det knyttes størst . Det som skiller de ulike p-pillene fra hverandre er hvor store. Derfor har pillebrettet ulike tabletter som er merket med forskjellig farge.


Med p-piller menes som regel kombinasjonspreparater som inneholder. FLERE MULIGHETER: Hvilken p-pille du bør ha, avhenger blant. Da jeg begynte, (år) la jeg på meg ca kg, men det skal . Forskjellene mellom de ulike typene p-piller er store.


Alle p-pille merker er reseptbelagte og kommer i et bredt utvalg der det først og fremst skilles mellom kombinasjonspiller og minipiller. Det er induviduellt, noen merker det, ander merker ingenting. Jeg har begynt på p-piller for første gang, og jeg bruker et merke som heter . BufretP-piller er den vanligste formen for hormonell prevensjon i Norge, og har høy. HØYERE RISIKO MED NYERE MERKER: En ny dansk studie viser at de nyere merkene med p-piller gir dobbekt så stor risiko for blodpropp . Diane er av de p-pillene folk har mest problemer med å bli gravide etter i. Jeg har gått på 3-ulike merker p-piller, og syklusene har vært helt . Men dersom kvinner er fornøyd med et merke de går på og trives med det, trenger de ikke nødvendigvis å bytte p-piller. Jeg merket spesielt at jeg fikk mindre fett på magen.


Det er selvfølgelig ikke sikkert at dette var på grunn av p-piller, meg det var i hvert fall noe jeg merket. Fra de har jeg fått på type p- pille merker. De fleste kvinner vil ikke merke noe til det, mens andre som hadde problemer med akne da de startet med p-pillen, kan få de samme problemene tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg