mandag 11. juni 2018

Hemoroider smittsomt

Hei, jeg har noen spørsmål angående hemorider. Kan hemorider smitte over til andre personer. Hemoroider er ikke smittsomt, slik at det ikke er noen fare forbundet med sex og evt smitte av . Hemoroider er en ganske uskyldig lidelse, men hemoroider forårsake mye smerte og irritasjon for dem. Medlem; Pip; 24409Innlegg: Skrevet May 20- 01:01.


Må si jeg blir sjokkert over uvitenheten her inne! Det var nok noe smittsomt - Skravlesiden28.

Hemorider smittsomt - Samliv og seksualitet - Doktoronline - Forumforum. Jeg har vært plaget i en årrekke med hemorider og nå . Hva kan det bety at man har sett blod i avføringen? Må det være kreft eller kan det være ufarlig? Hemoroider (egentlige åreknuter) oppstår ofte og er antagelig vanlig hos de som sitter mye og de som går mye (men det er en relativt stor del av befolkningen). Dette er side for kommentarene på kjerringrådet om Hemorider.


Kanskje kjønnsvorter, ganske ufarlig (men smittsomt) og om de ikke forsvinner av seg selv . Hepatitt C er populært kalt smittsom hepatitt, fordi hos noen pasienter er det en gulfarging. Munnsår forårsaket av herpes simplex virus er svært smittsomt, men ved å gjøre noen grep kan du unngå å smitte andre.

Klara Klok Hei, jeg har noen sp rsm l ang ende hemorider. Genital herpes er en smittsom virussykdom som skyldes herpes simplex - virus. Det du kanskje tror bare er litt irritasjon eller kanskje hemoroider kan være en . Kanskje du da opplever en svært vanlig plage - nemlig hemoroider. Omgangssyke er som navnet sier svært smittsomt og ofte ser en utbrudd på institusjoner . VANLIG PROBLENærmere én tredjedel av oss opplever å få hemoroider en eller annen gang i livet. Tips til hvordan du kan unngå, eller bli . Grunnen til at jeg mener det, er fordi jeg en gang hadde . Ureaplasma urealyticum er en smittsom kjønnssykdom som kan gi varige helseplager hvis den ikke behandles med antibiotika.


Er hemoroider (eller hva det nå heter.) En tråd i 'Generelt' startet av DramaQueen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg