onsdag 30. november 2016

Elektrisk varmeteppe

Hos oss kan du få Varmetepper levert hjem innen timer. Vi mennesker har ulikt forhold til hvor varmt vi ønsker å ha det hjemme, men med et varmeteppe kan frysepinner holde varmen, mens de mer . Elektrisk varmeteppe med temperaturkontroll - for nakke og skuldre.

Medisana Elektrisk Varmeteppe HDW Vaskbar. Se beste pris på Topcom BW-47Elektrisk Varmeteppe. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Varmeteppe Varmedyne - Skjønnhet Helse på CDON.

Behagelig sengevarme - godt for trette muskler Elektrisk varmelaken til å ligge på. Det er pustende og har fire temperaturinnstillinger. Regulerbar varme; Kan stilles inn med timer. Mange innsydde varmetråder gir jevn og behagelig varme. Stort og deilig varmeteppe som holder deg varm på kalde dager!


Med fem varmenivåer (30-°C), tidsurfunksjon og overopphetingsvern. Vi omgir oss med mange elektriske artikler i hjemmene våre, og elektrisitet og feil bruk av elektriske artikler er en av hovedårsakene til . Hver måned er elektriske varmetepper årsak til brann i Norge. Storparten av brannene skyldes tekniske feil.

Mykt og behagelig teppe med varme i stor og fantastisk størrelse. Her er det ingen grunn til å fryse, legg deg ned å motta den deilige varmen over hele kroppen. Elektrisk varmeteppe med varmenivåer, timer og beskyttelse mot overoppheting. Vaskbart varmeteppe i brannsikkert fleecemateriale. Kan vaskes i vaskemaskin på 30°C håndvaskprogram.


Anbefaler visst ikke å bruke elektrisk varmeteppe pga. Men, varmefalske med vann funker sikkert fin, . Det elektriske varmeteppe fra O'Daddy gir en behagelig varme med tre ulike varmeinnstillinger. Et lekkert og mykt elektrisk varmeteppe i pustende fleece.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg