onsdag 30. november 2016

Tetracyclin og sol

Informasjon om behandling av akne og kviser med tetracyclin. Ved opphold i solen anbefales solkrem med høy faktor (25) på hudområder som utsettes for sol. SVAR: HeiDette skriver Hudlegekontoret om tetracyclin og sol: Mange tetracykliner har.

Jeg har nettopp startet med å ta antibiotika mot kviser; Tetracyclin Arco. Jeg brukte selv tetracyclin over en lenger periode. Jeg fikk beskjed om å holde meg totalt unna sol. Men hvis ikke du sliter veldig med kviser .

Står det på pakningen at man skal unngå sol, skal man ikke oppholde seg i. Tetracykliner (Tetracyclin Actavis, Tetracyclin Arco) – brukes mot . Doxylin, Doksycyklin, Tetralysal, Tetracyclin og Trimetoprim. Unngå sol så langt det lar seg gjøre - spesielt midt på dagen når solen er sterkest. Noen som vet hvor lenge før jeg må slutte med Tetracyclintablettene før jeg kan sole meg uten å bli knallrød?


Har hørt både et par dager og minimum uker. Hei jeg går på tetracyclin mot kviser og lurte på om jeg kunne ta sol? Du bør unngå solarium når du går på Tetracyclin.


Har benyttet alt av produkter, inkludert tetracyclin.

Jeg har nylig fått tetracyclin arco av fastlegen min. Dette er det siste vi prøver før jeg skal bli sent videre til en hudlege, men jeg lurer på et . Hva Tetracyclin Actavis er og hva det brukes mot Vær oppmerksom på at legen. Forsiktighet ved soling tilrådes under og noen dager etter avsluttet behandling.


Tetracyclin er et relativt mildt antibiotikum som ikke bør anvendes hvis man er utsatt for mye sol. Min erfaring tyder på at Tetracyclin kun holder . Lurer på om dette gjelder bare ansiktet eller hele . Sol og legemidler kan være en uheldig kombinasjon. Jeg har i en alder av gått på tetracyclinkur(kombinert med Dalacin)i snart måneder. Jeg har hørt at jeg bør holde meg unna sol men har . Tetracyclin er et antibiotikum som er effektivt i behandlingen av.


I tillegg til å hemme veksten av bakterier virker Tetracyclin også dempende . Gikk på Tetracyclin (antibiotika), og etter uke var alle urenheter borte! Man er svært ømfintlig for sol, og må ikke ta solarium! Kombinasjonen Tetralysal og sol kan også meget sjeldent gi utslett.


Dette er lett å behandle og er ikke farlig. Når man har hudinfeksjoner eller kviser (akne) og . Disse merkene inneholder tetracykliner: Doryx, Doxylin, Doxysol, Dumoxin, Vibramycin, Tetralysal, Oxytetral, Tetracyclin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg